Sandėlyje

Automobilio akumuliatorius Šuolis starteris 30000mAh "Power Bank" automobiliai Avarinis įkrovimas Paleidimo sistemos Įrenginys Akumuliatoriaus stiprintuvo įkroviklis 12V automobilis

(0)
€49.57 €76.26
Prekės kodas: w21899
Kategorijos: Electrical Equipment
Spalva:

Pilnas aprašymas

Savybės: 1.Būtini kompasai alpinizmui, stovyklavimui ir kitai lauko veiklai 2.Atsparus vandeniui ir dulkėms 3. Akumuliatoriaus talpa yra didelė, patvari ir saugi 4. Mažas dydis, plonas ir lengvai nešiojamas 5.Atsparumas žemai temperatūrai, atsparumas aukštai temperatūrai 6.Galios suteikimas automobiliui, automobilio užvedimas akimirksniu, tiesiog išsprendžiant dilemą, 7.No reikia įdiegti, nereikia nustatyti, tiesiog naudokite spaustuką, kad prijungtumėte automobilį teigiamą ir neigiamą, atidarykite maitinimo jungiklį, automobilis gali užvesti (raudona - teigiama, juoda - neigiama) Keturios praktinės funkcijos: 1. Akimirksniu užveskite automobilį, saugos ir avariniai poreikiai 2. Efektyvus išmanusis įkrovimas su adapteriu ir įkrovimo linija gali būti pritaikytas daugiau nei 95% nešiojamųjų kompiuterių, mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių, fotoaparatų ir kitos elektroninės įrangos 3. 1W itin ryškus LED žibintuvėlis su blykstės režimu gali konvertuoti SOS avarinį režimą 4. Temperatūros apsauga, apsauga nuo trumpojo jungimo, apsauga nuo pastovios įtampos, apsauga nuo nuolatinės srovės, apsauga nuo per didelio įkrovimo, apsauga nuo iškrovos, apsauga nuo balanso, magnetinio lauko apsauga Aprašymas:

JX29A Spalva: raudona, geltona Talpa: 30000 mAh Aptarnavimo temperatūra: -40 °C-85 °C USB išvestis: 5V / 2.1A Įvesties srovė: 15V-1A 4 šviesos režimas: LED žibintuvėlis, raudonos ir mėlynos šviesos, SOS, LED sprogimo mirksėjimas Ciklo trukmė: 3000 kartų Dydis: 190 * 85 * 40MM Taikomas transporto priemonės tipas: 600A pikinei srovei, užvesti benzininius automobilius 6.0L ar žemiau, startas dyzeliniams automobiliams 4.0L arba mažesnė Didžiausia srovė: 5000A (4S) Pagrindinis kompiuteris Įkrovimo laikas: 4 valandos Pastaba: 1. Dėl fotografavimo ir ekrano skiriamosios gebos priežasčių yra tam tikrų skirtumų tarp nuotraukos spalvos ir objekto, prašome laikyti objektą standartu. 2. Įkraunant šuolio starterį, pasukite mygtuką į ON padėtį, kad jis taptų įjungtas. 3. Viduriniai du yra baltos šviesos, o kiti du - raudona ir mėlyna šviesa. 4 LED lempos veikimo žingsniai: Perjunkite į ON padėtį, ilgai paspauskite apvalų mygtuką, viduriniai du šviesos diodai bus įjungti;Long Paspauskite apvalų mygtukąvėl,du šviesos diodai bus išjungti. Dukart spustelėjus apvalų mygtuką, degs SOS raudonos ir mėlynos lemputės. 4. Dėl skirtingos įėjimo įtampos ir išėjimo įtampos tikroji akumuliatoriaus talpa gali skirtis, prašome suprasti.

Patarimai: 1: Akumuliatoriaus veikimo laikas yra ilgalaikis, nesvarbu, ar jį naudojate, ar ne, rekomenduojama įkrauti ir prižiūrėti kartą per du mėnesius. 2 Kai ilgą laiką nenaudojate, laikykite maitinimo šaltinį 3 ar 50% ar daugiau ir įkraukite akumuliatorių bent kartą per du mėnesius, kad išlaikytumėte akumuliatorių. 3 Patikrinkite, ar akumuliatorius Spaustukai yra pritvirtinti prie akumuliatoriaus jungties, kai paleidžiate automobilis. Pastaba: Dėl gaminio yra polimerinė ličio baterija, iškrovos srovė yra didelė, todėl energijos suvartojimas yra greitas. Tai normali situacija, kurios negalima išvengti, prašau suprasti.

  • USB išėjimo įtampa : 5V/2.1A
  • Išorinė medžiaga : ABS
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • didžiausia srovė : 5000A(4S)
  • USB sąsaja : 4 USB prievadai
  • Įkrovimo įėjimo įtampa : 15V-2A
  • Dydis : 190*80*35mm
  • didelė talpa : 30000mah
  • prekės svoris : 1.2kg
  • Papildomos funkcijos : su LED žibintuvėliu
  • Langelio tipas : polimerų ličio jonų baterija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias