Sandėlyje

šildomas naminių gyvūnėlių tiektuvas USB naminių gyvūnėlių ėdalo šildytuvas su mažu triukšmu Lengvai valomas šildymo kilimėlis ir šėrimo dubuo miegamojo balkono naminių gyvūnėlių prieglaudai

(0)
€16.09 €44.69
Prekės kodas: w2098
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Turėdami protingą pastovią 35 °C temperatūrą ir atitinkamą temperatūros indikatoriaus ekraną, galite būti tikri, kad jūsų pūkuotas draugas gauna maistą tobuloje temperatūroje. Atskiras dubuo ir šildytuvas leidžia lengvai valyti ir prižiūrėti. Puikiai tinka jūsų šildomo katės dubenėlio poreikiams.

Specifikacijos:

Produkto medžiaga: ABS + keramika

Produkto svoris: apie 500g

Produkto dydis:

Šildymo padas: apie 12,7x16,7cm / 5x6,57 colio,

Dubuo: apie 15x7cm / 5.91x2.76 colių

Įkrovimo režimas: USB

Įtampa: 5V

Galia: 10W

Pakuočių sąrašas:

1 rinkinys naminių gyvūnėlių ėdalo viržių

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Padidinkite naminių gyvūnėlių mitybos suvartojimą: Naudodami šį naminių gyvūnėlių ėdalo šildytuvą, galite išlaikyti maisto mitybą ir laikyti jį protingoje pastovioje 35 temperatūroje, kuri idealiai tinka jūsų augintinio virškinimui ir apetitui.

2.Temperatūros reguliavimas: Suteikite savo augintiniui optimalią valgymo patirtį naudodami tris reguliuojamus temperatūros režimus 35, 40 ir 45 ant naminių gyvūnėlių ėdalo šildytuvo. Atitinkamas temperatūros indikatoriaus ekranas šildomame naminių gyvūnėlių tiektuve leidžia tiksliai reguliuoti.

3.No Sutrikimas: Mūsų naminių gyvūnėlių ėdalo šildytuvas yra visiškai tylus, todėl jūsų augintinis gali ramiai miegoti, kol jo maistas išlieka šiltas ir gaivus be jokių triukšmo trikdžių.

4. Energijos taupymo sprendimas: rūpinkitės savo augintiniu ir aplinka naudodami mūsų naminių gyvūnėlių ėdalo šildytuvo energiją taupančias funkcijas. Jis sunaudoja labai mažai energijos ir gali veikti 24 valandas tiesiai, todėl yra patikimas, ekologiškas ir ekonomiškas šildymo sprendimas naminiams gyvūnėliams.

5. Higieninis šildytuvas: Šis tiektuvo šildytuvas palaiko jūsų augintinio vandenį šiltą naudojant šį naminių gyvūnėlių ėdalo šildytuvą, kuriame yra atskiras dubuo ir šildytuvas, kad būtų lengva valyti ir optimali higiena.

  • elemento tipas : Dubenys
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias