Sandėlyje

Gravitacija Keturi šachmatai keturi iš eilės Strateginis žaidimas Šachmatų lenta Gravitacija Kelionės lauke Žaislai Suaugusieji Vaikai Žaislai Dėlionės Žaidimai

(0)
€13.31 €19.00
Prekės kodas: w20582
Kategorijos: Sports & Entertainment
Spalva:

Pilnas aprašymas

Naudojant nerūdijančio plieno kolonas, jis yra lygus ir patogus liesti. Šis žaidimas, kuriame galima žaisti keliais būdais, puikiai tinka žaisti su vaikais, draugais, bendradarbiais ir kt.

Specifikacijos:

Medžiaga: nerūdijantis plienas + mediena

Svoris: apie 1100g

Produkto dydis: (apytiksliai) 17 * 17 * 9.5 cm / 6.69 * 6.69 * 3.74 colių

Pakuočių sąrašas:

Bazė x1

X25

stulpelis Mėlyna šachmatų figūra x48

Raudona šachmatų figūra x48

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Mąstantis profesionalus žaidimas: sustiprinkite savo kognityvinius gebėjimus su mūsų žaidimu "Keturi iš eilės". Tobulinkite samprotavimo ir stebėjimo įgūdžius, lavinkite erdvinę vaizduotę ir didinkite koncentraciją. Paaštrinkite savo mintis šiuo protą stimuliuojančiu galvosūkiu.

2.Sturdy Build: Mėgaukitės sklandžiu žaidimu su mūsų tvirtu ketvertu iš eilės. Lygios nerūdijančio plieno kolonos užtikrina patikimą konstrukciją. Lengvai pasiimkite jį bet kur dėl lengvai parduodamo dizaino.

3.Superior Craftsmanship: mėgaukitės tobulu žaidimu keturi iš eilės su šia aukštos kokybės medine žaidimų lenta. Jo lygūs ir patogūs liesti šachmatų gabalai, pagaminti iš medžio, siūlo išskirtinį apdirbimą be jokių įbrėžimų ant paviršių, užtikrinant, kad nebūtų rankų sužalojimų.

4.Padidinkite iššūkį: pagerinkite savo žaidimo patirtį su mūsų keturių iš eilės žaidimu, kuris padidina linksmybes ir iššūkius. Jame pateikiami keli žaidimo būdai, tinkami skirtingo amžiaus žmonėms. Turėdami skirtingus lentų dydžius, dalis ir taisykles, galite tinkinti žaidimą pagal savo pageidavimus ir įgūdžių lygį.

5.Tėvų ir vaikų sąveika: sustiprinkite savo santykius su vaikais, draugais ar bendradarbiais naudodami šį žaidimą "Keturi iš eilės".Pagerinkite bendravimą ir puoselėkite ilgalaikius ryšius naudodami interaktyvų galvosūkių žaidimą.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias