Sandėlyje

Guminiai Mohawk šalmai Lipdukas Aukšto intensyvumo šviesą atspindintis Mohawk lipdukai Šalmai Priedas Mohawk motociklams Sportiniai motociklai

(0)
€9.87 €19.72
Prekės kodas: w17378
Kategorijos: Ornamental & Cleaning & Protection
Spalva:

Pilnas aprašymas

Šis motociklininkų šalmų mohawk lipdukas pagamintas iš minkštos, aukštos kokybės gumos ir taip pat gali būti supjaustytas "pasidaryk pats", kad geriau priglustų prie šalmų. Jis tinka motociklams, riedlentėms, sportiniams motociklams, purvo dviračiams, sniego motociklams ir kruiziniams laivams.

Gaminys: Šalmų lipdukas

Medžiaga: guma

Spalva: Juoda/Raudona/Mėlyna/Žalia/

Produkto dydis: 34 * 4 cm

Pakavimo sąrašas: Motociklininkų šalmai mohawk lipdukas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Paprasta įdiegti: Šie didelio intensyvumo atspindintys mohawk lipdukai turi dvipusę juostą, jums tereikia ją klijuoti ant šalmų, kad užbaigtumėte montavimą. Operacija yra labai paprasta.

2. Suderinamas: Šis motociklininko šalmas mohawk Warhawk tinka klijuoti ant bet kokio tipo šalmų. Galite trumpai nupjauti gumines juosteles, kad geriau tilptų jūsų šalmai.

3.Gera kokybė: Mūsų motociklininkų šalmų mohawk lipdukas pagamintas iš minkštos ir aukštos kokybės gumos, prilipęs prie šalmų šalmai nebus pažeisti. Ir jūs galite "pasidaryk pats" iškirpti šią juostelę patys, kad puikiai tiktų jūsų šalmai.

4. Stipri blykstė: Šis motociklininko šalmas "Mohawk Warhawk" lipdukas yra labai atspindintis ir tinkamas klijuoti ant įvairių tipų šalmų. Tai labai atspindi, kai važiuojate saulėtą dieną, todėl atrodote daugiau .

5. Montavimo būdas: Prieš klijuodami mūsų motociklininkų šalmus "Mohawk Warhawk" lipduką, pirmiausia turite atkreipti dėmesį į šalmų valymą, o tada ant jų užklijuoti lipduką. Trinti yra geriausia, po to - valikliai.

  • elemento aukštis : 3.0cm
  • elemento ilgis : 34.0cm
  • medžiagos tipas : guma
  • elemento plotis : 3.0cm
  • prekės svoris : 150g
  • Specialios funkcijos : Šalmo lipdukas
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • elemento tipas : lipdukai ir lipdukai

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias