Sandėlyje

FABHAIR Žmogaus plaukų ryšuliai su priekiniais kūno bangų ryšuliais su nėrinių uždarymu Brazilijos žmogaus plaukų kūnas pynimo plaukai su priekine dalimi

(0)
€241.05 €602.62
Prekės kodas: w16400
Kategorijos: Hair Extensions & Wigs
Spalva:

Pilnas aprašymas

FABHAIR Žmogaus plaukų ryšuliai su priekiniais kūno bangų ryšuliais su nėrinių uždarymu Brazilijos žmogaus plaukų kūnas pynė plaukus priekiniais ---100% žmogaus plaukais---

Mūsų Brazilijos 100% Remy plaukų pynimas lieka nepaliestas apdorojimo ar cheminio apdorojimo. Patirkite, kad nėra jokio kvapo, išliejimo ir susipainiojimo. ---Aukšta kokybė---

Patirkite gryną tobulumą su mūsų 100% žmogaus plaukų priauginimu. Be cheminių medžiagų ir natūralių, mūsų plėtiniai gali būti dažomi, balinami ir stilizuoti be vargo. Atraskite meistriškumą su mūsų aukščiausios kokybės plėtiniais. ---Lengvas pertvarkymas---

Restyti mūsų brazilišką plaukų pynimą yra vėjas. Nesvarbu, ar pasirinksite garbanas, bangas ar "Body Wave", jis be vargo išlaiko natūralią tekstūrą. ---Spinduliavimas ir dinamiškumas---

Mėgaukitės blizgesiu ir atšokimu, primenančiu jūsų pačių natūralius plaukus. Mūsų pynimas sklandžiai susimaišo, nepalikdamas jokių užuominų, kad nešiojate prailginimus. ---Elegantiškos ilgo paplūdimio bangos---

Pranokstantis kitus žmonių plaukų tipus, mūsų braziliškas pynimas gali pasigirti išskirtiniu patvarumu, suteikiančiu jums ilgalaikį stilių. ---Sveiki plaukų galiukai---

Apkabinkite brazilijos plaukų pynimo ryšulius, kuriuos galima įsigyti 3 ryšulių rinkiniais gražiai kūno bangai arba 4 ryšuliais, kad padidintumėte tūrį. Dvigubai nupiešti plaukai, vienodo ilgio nuo šaknų iki galiukų, užtikrina gyvybingus ir sveikus galus. FABHAIR Žmogaus plaukų ryšuliai su priekiniais kūno bangų ryšuliais su nėrinių uždarymu Brazilijos žmogaus plaukų kūnas pynimo plaukai su priekine dalimi

Produkto pavadinimas:

" FABHAIR Žmogaus plaukų ryšuliai su priekiniais kūno bangų ryšuliais su nėrinių uždarymu Brazilijos žmogaus plaukų kūnas pynimo plaukai su priekine dalimi

FABHAIR žmogaus plaukų ryšuliai su priekiniais kūno bangų ryšuliais su nėrinių uždarymu Brazilijos žmogaus plaukų kūnas pynimo plaukus su priekiniu "

PRODUKTO APRAŠYMAS:

u Prekės ženklas: FABHAIR

u tekstūra: šilkinė kūno banga

u spalva: natūrali spalva

u Tinkamos dažymo spalvos: visos spalvos

u Nėrinių medžiaga: 4x4 šveicariški nėriniai priekiniai

u nėrinių spalva: vidutiniškai ruda

u paketą sudaro: 3/4 ataudų & 1vnt priekinis

u Plaukų medžiaga: 100% Brazilijos plaukų ryšuliai su Frontal

u plaukų stilius: Brazilijos kūno bangų plaukų ryšuliai su priekinėmis

dalimis u Plaukų kokybė: minkštas, be susipainiojimo ir be kvapo

u plaukų tipas: žmogaus plaukų ryšuliai su priekine dalimi

u Grynasis svoris: 35-40g / vnt Frontal95-100g / vnt paketo

u Kilmė: CN (Kinija)

Produkto pristatymas:

· "Fab Hair" - jūsų aukščiausios kokybės pasirinkimas.Pagamintas iš Brazilijos žmogaus plaukų, mūsų produktas demonstruoja kruopštų rankų darbą, kad būtų natūrali tekstūra ir pojūtis. "Body Wave" suteikia elegantiško prisilietimo.

· Pagamintas Kinijoje, mūsų gaminys pasižymi plaukų priauginimo audimu su švelniu permu, tinkančiu universaliam stiliui. Nuo subtilių tonų iki ryškių atspalvių – galimybės yra neribotos.

· Mašinų dvigubi ataudai apsaugo plaukus ilgalaikiam nešiojimui. Išdidžiai derindamas stilių ir praktiškumą, "Fab Hair" suteikia jums galimybę skleisti pasitikėjimą savimi.

· Rinkitės "Fab Hair" dėl kokybės ir rafinuotumo, o ne tik priauginimo, įkūnijančio eleganciją ir meistriškumą.

Priežastys pirkti:

Neprilygstamas komfortas: FABHAIR "Remy Hair" ryšuliai su "Lace Frontal" užtikrina patogų prigludimą, kuris puikiai tinka jums.

Lengvas pritaikymas: Daugiau nesijaudinkite dėl plaukų slydimo. Mūsų žmogaus plaukų ataudus su nėriniais Frontal lengva užsidėti ir nusiimti, todėl tai nepaprastai patogu jūsų kasdieniam gyvenimui.

Visas komplektas: Gaukite natūralios spalvos "Remy" plaukų juostą, kuri idealiai tinka tiek kasdieniam dėvėjimui, tiek darbui.

Cosplay Delight: Šie plaukų ryšuliai ir nėrinių frontalai yra būtini cosplay, kostiumų vakarėliams, Helovinui, Kalėdų šventėms ir kitoms ypatingoms progoms.

kokybės užtikrinimas: esame įsipareigoję teikti geriausias paslaugas. Susisiekite su mumis bet kuriuo metu, jei turite klausimų ar rūpesčių.

Helovinas paruoštas: naudokite jį kaip žavią Helovino dekoraciją, puikiai tinkančią Helovino vakarėliams, karnavalams, cosplay ir kt.

Pirkėjo atsiliepimai

"Siuntimas atkeliavo anksčiau nei atvykimo data, o tai yra puiku. Turėjau, kad kas nors susisiektų su manimi, kad pateiktų man pristatymo atnaujinimus mano telefone ir "WhatsApp".Plaukų ataudų ryšuliai su "Frontal" buvo tiksliai 20 colių "Body Wave". Esu patenkintas klientas."

Susijusi informacija:

plaukų ryšuliai su priekine vidurine dalimi: FABHAIR nėrinių frontalas turi vidurinę dalį su reguliuojama sagtimi, leidžiančia pritaikyti savo išvaizdą pagal savo pageidavimus.

Lengvai pakelkite savo stilių naudodami FABHAIR Brazilijos žmogaus plaukų kūno bangų ryšulius su nėrinių frontalu.Nepraleiskite progos patirti grožį, komfortą ir kokybę viename nuostabiame produkte!

Kiek laiko trunka siuntimas?

JAV: nuo 3 iki 5 darbo dienų per

DHL, Fedex, Jis bus pristatytas maždaug per 15 dienų per "www.sakiaigmps.lt Standard Shipping", o galutinis pristatymo laikas priklauso nuo gavėjo adreso ir laivybos įmonės savalaikiškumo.

Kiek laiko gali trukti "Fab Hair"?

  • Ilgiausia plaukų proporcija : >=20%
  • Tekstūra : Kūno banga
  • Grynasis svoris : 35-40g/pc uždarymo95-100g/vnt ryšulio
  • Nėrinių medžiaga : Minkšti šveicariški nėriniai
  • Plaukų stilius : Brazilijos kūno bangų plaukų ryšuliai su priekine dalimi
  • Pakuotė : 3 vnt Ataudai &1 vnt Uždarymas
  • Žmogaus plaukų tipas : Brazilijos plaukai
  • Plaukų medžiaga : 100% Brazilijos plaukų ryšuliai su Frontal
  • Cheminis apdorojimas : Permed
  • galima permed : Taip
  • Plaukų kokybė : Minkštas, be raizginio ir be kvapo
  • Tinkamos mirštančios spalvos : Visos spalvos
  • Plaukų tipas : Žmogaus plaukų ryšuliai su priekine dalimi
  • Prekės ženklas : FABHAIR
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias