Sandėlyje

Fashion Dark Red Velvet Vyriškas kostiumas Paltas Vestuvių vakarėlis Groomsman Custom Blazer Naujausias oficialus verslo vyrų klasikinis švarkas 1 vnt

(0)
€45.85 €79.05
Prekės kodas: w16095
Kategorijos: Suits & Blazer
Spalva:

Pilnas aprašymas

Mielas drauge:

Mes daugelį metų užsiimame vyriškų kostiumų projektavimu, gamyba, pardavimu ir aptarnavimu. Mes siūlome klasikinius vyriškus drabužius, verslo drabužius ir išmaniuosius casaul drabužius. Jei turite kokių nors problemų, nedvejodami susisiekite su mumis. Linkiu laimingo apsipirkimo!

Dydžių lentelė:

Standartinė dydžių lentelė reiškia tik baigtus kostiumo dydžio matavimus, o ne kūno matavimus. Palyginkite jį su jums tinkamu kostiumu. Rankų matavimo neatitikimas bus apie 1-3 cm.Mes teikiame individualų aptarnavimą šiam kostiumui:

Jei jums reikia individualaus dydžio, atsiųskite šiuos kūno matavimus mūsų klientų aptarnavimo tarnybai, Įsitikinkite, kad šie kūno išmatavimai yra teisingi, tai labai svarbu (Liniuotė arti kūno odos matuojant, siuvėjai siuva 8-12 cm didesnį pritaikytą striukės krūtinės matavimą jūsų kūno krūtinės matavimams):

A:aukštis (nuo viršutinės galvos iki grindų)

B:svoris (žmogaus sunkumas)

1. petys

2. Rankovės ilgis

3. krūtinė

4. pilvas

5. Kelnių juosmuo

6. klubai

7. Striukės ilgis

8. Kelnių ilgis

9. šlaunys

10.Kiti prašymai: pavyzdžiui, rankovės rankogaliai, kelnių apačia, spalva, plona ar laisva, liemenės ilgis ir pan.

Prašau

įsitikinkite, kad šie kūno matavimai yra teisingi , tai labai svarbu. (Liniuotė arti kūno odos matuojant,siuvėjai siuva 8-12 cm didesnį pagal pritaikytą striukės krūtinės matavimą pagal jūsų kūno krūtinės išmatavimus)

Atkreipkite dėmesį:

A.Kostiumas neapima jokių priedų, tokių kaip gėlė, skrybėlė, kaklaraištis, peteliškė, sagė, corsagecrutch ir kt. (jei šie priedai rodomi

nuotraukų).

B.Spalvos gali skirtis skirtinguose CRT ir LCD ekranuose.mes negalime garantuoti, kad mūsų produktų spalva bus lygiai tokia pati su

matytas nuotraukas.

Lt.Mes padarysime viską, kad jūsų pirkimas internetu būtų kuo malonesnis, jei turite kokių nors rūpesčių, nedvejodami susisiekite su mumis!

D.www.sakiaigmps.lt standartinis pristatymas: 15-90 dienų.Jei jums skubiai reikia prekės, pasirinkite greitą pristatymo būdą, pvz., DHL, Fedex, UPS . Tada susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba, kad patvirtintumėte.

E. Kadangi pirkėjo šalies muitų mokestis nėra tikras, todėl jis nėra įtrauktas į jūsų užsakymo kainą. Apie muitinės politiką prašome paskambinti priimančiosios šalies muitinei ir paklausti. Ačiū!

  • Drabužių ilgis : Reguliarus
  • Lytis : Vyrai
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • elemento tipas : kostiuminiai švarkai
  • Stilius : Smart Casual
  • CN : Guangdongas
  • Medžiaga : Kita, Poliesteris
  • Taikoma scena : Atsitiktinis
  • Taikomas sezonas : Keturi metų laikai
  • Uždarymo tipas : Viena krūtinė

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias