Sandėlyje

Automobilio veidrodžio lietaus plėvelė 100ml Lietaus stiklo apsauga Langų danga Purškiamas stiklo priežiūros produktas priekiniams stiklams Vonios kambarys

(0)
€5.23 €7.47
Prekės kodas: w145306
Kategorijos: Ornamental & Cleaning & Protection
Spalva:

Pilnas aprašymas

Patirkite geresnį matomumą kelyje naudodami mūsų efektyvų ir patvarų nematomo lietaus purškiklį, sukurtą taip, kad jūsų priekinio stiklo valytuvas veiktų geriau. Dėl specialios formulės automobilių langai ir veidrodėliai tampa atsparesni aplinkos veiksniams, todėl tai idealus kelioninės kuprinės palydovas. Atsisveikinkite su dryžiais ir pasisveikinkite su aiškiu ir saugiu vairavimu.

Specifikacijos:

Pavadinimas: windshield rain coating

Talpa: apie 100ml

Pakuočių sąrašas:

priekinio stiklo lietaus danga*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Advanced Film Formation: Mūsų priekinio stiklo lietaus danga sukurta naudojant naujovišką technologiją, kuri leidžia greitai ir automatiškai suformuoti plėvelę ant stiklo paviršiaus. Ši apsauginė ir vandeniui atspari plėvelė pagerina valytuvų veikimą, kad vairavimas būtų aiškus ir saugus bet kokiu oru.

2.Sustiprintas saugumas: apsaugo priekinius stiklus ir veidrodėlius nuo drėgmės, suformuodamas nematomą sluoksnį, užtikrindamas aiškų matymą ir saugesnį vairavimą. Idealiai tinka automobiliams ir motociklams, nereikalaujant išankstinio valymo. Efektyvus ir patvarus, turintis ilgalaikę apsaugą nuo oro sąlygų.

3. Universali apsauga nuo lietaus: apsaugokite savo automobilį nuo elementų ir apsaugokite persirengimo veidrodžius, vonios kambario stiklą ir stiklines duris naudodami mūsų universalią lietaus dangą. Lengvai tepamas kelis mėnesius ir nepalieka dryžių ar likučių.

4. Revoliucinė itin hidrofobinė technologija: mūsų naujausia priekinio stiklo lietaus danga pasižymi novatorišku itin hidrofobiniu sluoksniu, kuris užtikrina ilgalaikę, patobulintą hidroizoliaciją. Dėl savo unikalios formulės jis puikiai atsparus aplinkos veiksniams, tokiems kaip dulkės, nešvarumai ir UV spinduliai, išlikdamas bekvapis, nematomas ir kvėpuojantis.

5.Nešiojamas dizainas: Mūsų priekinio stiklo lietaus danga yra kompaktiškoje ir lengvoje pakuotėje, todėl ją lengva nešiotis ir laikyti. Idealiai tinka kaip kelionių ar kuprinės kompanionas, jis sukuria sluoksnį, kad būtų aiškesnis vaizdas bet kokiomis oro sąlygomis, neleidžiant nešvarumams ir dulkėms prilipti prie priekinio stiklo.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias