Sandėlyje

2X telefono ekrano automatinis paspaudimas, USB įrenginio ekrano automatinis paspaudimas, tinka žaidimams, tiesioginėms transliacijoms, vaizdo automatinis bakstelėjimas

(0)
€10.07 €15.27
Prekės kodas: w1174
Kategorijos: Portable Audio & Video
Spalva:

Pilnas aprašymas

Elektrinis paspaudimo aparatas Automatinis TIKSLUMAS: Naujausia talpinė erdvės žemėlapių sudarymo technologija labai pagerina paspaudimo greitį, padaro paspaudimą tikslesnį ir jautresnį, nereikia liesti ekrano ir nepažeidžia ekrano. Triukšmingas dizainas užtikrina, kad dirbdami nebūsite sutrikdyti.

Elektrinis paspaudimo aparatas Automatinis LENGVA NAUDOTI: USB automatinis paspaudimas Lengva naudoti, tiesiog prijunkite USB prievadą prie maitinimo šaltinio ir galėsite jį naudoti iš karto, nereikia jokių sudėtingų nustatymų. Mašina maitinama USB, lėčiausias aparatas yra greitis 1 kartą per 2 sekundes.

Elektrinės REGULIUOJAMOS ŽIRKLĖS: Tris pavaras galima įjungti lengvai paspaudus mygtuką, USB automatinį paspaudimą, kad pakeistumėte paspaudimo greitį, greičiausias yra 25 paspaudimai per sekundę, o tai yra 4 kartus greičiau nei žmogaus ranka.Mašina gali nuolat imituoti pirštų bakstelėjimą ir mašina gali reguliuoti greitį.

JAV sąsaja AUTOMATINIS EKRANO PASPAUDIMAS: Paspaudimas gali patenkinti jūsų ekrano paspaudimo poreikius, tiesiog nupjaukite paspaudimo galvutę telefono ekrane, kad imituotumėte piršto automatinį spustelėjimą ekrane. Mašiną labai lengva paleisti, o rankas lengva atlaisvinti.

JAV sąsaja PLATUS SUDERINAMAS IR NEŠIOJAMAS: USB automatinis paspaudimas yra labai patogus vartotojui ir gali būti naudojamas mobiliuosiuose telefonuose bei planšetiniuose kompiuteriuose, stabilus veikimas ir nepažeistas įrenginio ekranas, lengvas ir lengvai transportuojamas. Produktas tinka ekrano paspaudimo žaidimams, tiesioginėms transliacijoms ar užduotims atlikti.

Įvestis: 5V 1A.

Grynasis svoris: 65g / 2.29oz./vnt

Spalva: rausva

Medžiaga: plastikas

Dydis: 2.99 x 2.95 x 1.22 colių

Pakuote sudaro:

2 x Telefono ekrano automatinis paspaudimas

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • elemento tipas : Apvalkalas
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias