Sandėlyje

GertarInteraktyvus katės žaislas patalpose Automatinis riedėjimo kamuolio slėptuvė Medžioklė Katės viršelio žaidimo priedai Mokymas Savarankiškai judantys kačiukų žaislai

(0)
€9.88 €19.76
Prekės kodas: w1131
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

ženkleliai:

1. Skatinkite įbrėžimą: maišelio viduje esantys žaislai rieda atsitiktinai, imituodami grobio judėjimą ir skatindami katę kibti, draskytis ir kandžiotis naudodami interaktyvų katės žaislą "Gertar".

2. Ilgaamžė medžiaga: Sukurtas iš medžiagų, atsparių katės įbrėžimams ir įkandimams, interaktyvus katės žaislas "Gertar" yra saugus pasirinkimas, kad būtų galima daugiau žaisti.

3. Lengva nešiotis: Nereikia sudėtingo montavimo proceso, tiesiog įdėkite riedantį katės kamuoliuką į savo krepšį ir eikite. Tai paprasta ir paprasta naudoti, todėl jis yra puikus katės kompanionas.

4. Platus naudojimas: Interaktyvus katės žaislas "Gertar" suteikia valandų valandas pramogų ir mankštos jūsų pūkuotam draugui. Tinka įvairaus amžiaus ir veislių katėms, taip pat šuniukams.

5. Gera dovana: Puikios dovanos katėms, kurios jas stimuliuoja, šis žaislas suteiks jūsų katės dienai linksmybių, užtikrindamas, kad jos išliks linksmos ir laimingos.

Aprašymas:

Mūsų paprastas ir lengvai naudojamas dizainas tinka įvairaus amžiaus ir veislių katėms, padėdamas joms išlikti sveikoms ir aktyvioms.

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: Interaktyvus katės žaislinis krepšys

2. Medžiaga: PP

3. Produkto dydis: (apytiksliai) 70 cm / 27,56 colių

4. Svoris: 120g

5. Spalva: žalia, rožinė

Pakuočių sąrašas:

"Gertar" interaktyvus katės žaislas x1

  • Tipas : katės
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Palaikymas : Dropshipping/Wholesale
  • yra išmanusis įrenginys : no
  • žaislų tipas : Tuneliai
  • Medžiaga : Plastmasiniai

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias