Sandėlyje

Automatinė vakuuminio sandarinimo mašina maisto laikymui su 50 vnt maisto taupymo maišelių sandarinimo mašina vakuuminiam ES kištukui

(0)
€27.03 €34.66
Prekės kodas: w11278
Kategorijos: Home Appliances
Spalva:

Pilnas aprašymas

Automatinė vakuuminio sandarinimo mašina maistui laikyti su 50 vnt Maisto taupymo maišelių sandarinimo mašina vakuuminiam ES kištukui

Tvirtas: Ši vakuuminio sandarinimo mašina pagaminta iš aukštos kokybės abs medžiagos, kuri yra patvari ir turi ilgą tarnavimo laiką.

Automatinis išjungimas: Ši vakuuminio sandarinimo mašina turi automatinio išjungimo funkciją, kuri gali automatiškai išsijungti, kai maistas laikomas inde.

Platus pritaikymas: Ši vakuuminio sandarinimo mašina gali būti naudojama visų rūšių maisto produktams, tokiems kaip grūdai, pupelės, ryžiai, riešutai, kavos pupelės, arbata ir kt., Sandarinti.

Naudojimo veiksmai: Kai naudojate sandarinimo maišelį, padėkite tekstūruotą pusę į viršų ir lygią pusę žemyn ir įkiškite į nurodytą griovelį. Tvirtai spauskite abi mašinos puses, kol išgirsite "spragtelėjimo" garsą. Patikrinkite, ar abi pusės tinkamai prispaustos. (Jei viena pusė nebus įspausta, sandarinimas nepavyks).Tada pasirinkite režimą: "Vienkartinis sandarinimas" arba "Vakuumas" Tiesiog užsandarinkite ir naudokite.

Pastaba: Laikant mašiną, dangčio negalima spausti ir laikyti kartu. (Jei spaudžiama ir laikoma ilgą laiką, sandarinimo juosta suges ir jos nebus galima užsandarinti)

Kištuko tipas: ES kištukas, jis taikomas Indonezijai, Vokietijai, Prancūzijai, Ispanijai, Italijai ir pan.

Įtampa: AC 220V

Spalva: balta / juoda

Medžiaga: ABS

Dydis: 35.5x7.5x5cm

Pakuote sudaro:

1 * Vakuuminio sandarinimo mašina

50 * Vakuuminiai maišeliai (25 dideli krepšiai 20x25cm, 25 maži krepšiai 12x20cm)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Prekės ženklas : Cikuso
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias