Sandėlyje

Rūdžių valiklis Derusting Spray Metalo valiklis Buitinis rūdžių valiklis Ilgalaikis gilus valymas Rūdžių momentinis valiklis Purškiklis

(0)
€3.70 €5.29
Prekės kodas: w105506
Kategorijos: Ornamental & Cleaning & Protection
Spalva:

Pilnas aprašymas

Rust Removal Spray - atnaujinkite nerūdijančio plieno indus naudodami šią galingą ir saugią formulę. Atkurkite savo virtuvės reikmenų blizgesį ir blizgesį per kelias minutes. Be kenksmingų ingredientų, šis purškiklis yra švelnus jūsų rankoms ir aplinkai. Tiesiog purškite ir nuvalykite, ir stebėkite, kaip rūdys išnyksta.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Rust Removal Spray

Specifikacija: 30ml rinkinys/100ml rinkinys

Pakuočių sąrašas:

Rūdžių šalinimo purškiklis * 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Easy Rust Removal Spray: Šis produktas akimirksniu ištirpina rūdis, todėl jums nereikia šveisti ar valyti. Tai laiką taupantis ir energiją taupantis sprendimas jūsų valymo poreikiams.

2.Restore Shine: Rust Remover Spray padeda sugrąžinti nerūdijančio plieno gaminių blizgesį. Jis gali pasiekti siaurus tarpus ir ištirpinti rūdis bei nešvarumus.

3.Tarnauja ilgai: Šis purškiklis padeda išlaikyti metalinius paviršius blizgius ir švarius. Jis efektyviai pašalina rūdis ir sukuria blizgią apdailą, kuri išlieka ilgą laiką. Jis yra švelnus nerūdijančiam plienui ir neleidžia vėl susidaryti rūdims.

4.Ekologiškas ir efektyvus sprendimas: Šiame rūdžių šalinimo purškiklyje nėra kenksmingų medžiagų, jis yra saugus jūsų sveikatai ir aplinkai. Jis neturi nemalonaus kvapo ir gali lengvai pašalinti rūdis nuo bet kokio paviršiaus.

5. Lengva tepti: Rūdžių valiklio purškiklis metalui ištirpina rūdis ir atkuria metalinių paviršių blizgesį. Tiesiog purškite ir nuvalykite, kad lengvai pašalintumėte nerūdijančio plieno dėmes, nereikia plauti ar džiovinti vandeniu.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias