Sandėlyje

MiFuny Moteriška piniginė RFID Apsaugos nuo vagysčių šepetys Rankinis rankinis krepšys Aliejaus vaškas Odinė senovinė piniginė Paprastos ir universalios piniginės moterims

(0)
€15.99 €53.31
Prekės kodas: w7298
Kategorijos: Coin Purses & Holders
Spalva:

Pilnas aprašymas

🧳 Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę 🧳

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. Mes esame parduotuvė, kurios specializacija yra krepšiai ir lagaminai

Čia tikimės, kad galėsite pasirinkti patenkinamą produktą ir parsinešti jį namo

supakuokite kelionės tikslą į dėžutę ir laisvai keliaukite su savimi.

🍀 Prieš perkant:

1.Sekite parduotuvę, kad gautumėte daugiau nuolaidų

2. Galime pasiūlyti tiesioginio pardavimo, didmeninės ir konsignacijos paslaugas. Galite spustelėti, kad susisiektumėte su pardavėju dėl klientų aptarnavimo užklausų

3.Nurodykite išsamų ir tikslų pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numerį

4.Nemokamas testavimas: pateikite nemokamą perkamų produktų testavimą, kad įsitikintumėte, jog produktai yra geros būklės

5. Išskirtinis klientų aptarnavimas: nuo 1 iki 1 klientų aptarnavimas, siekiant užtikrinti, kad būtų atsakyta į visas abejones.

6.Pakuotės sutvirtinimas: naudokite stipresnę ir tvirtesnę pakuotę, kad užtikrintumėte, jog produktas bus pristatytas saugiai MiFuny moteriška piniginė RFID apsaugos nuo vagystės šepetys Rankinis rankinis krepšys Aliejaus vaškas Oda Senovinė piniginė Paprastos ir universalios piniginės moterims

🍀 Specifikacijos: Produkto pavadinimas: moteriška piniginė Produkto medžiaga: pu oda + dacron Taikomos lytys: moterys Naudojimo scena: Dienos atitikimas Dydis: 19x10.5x3.5cm 🍀 Pastabos

1.Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

2. Prašome leisti 2-3 cm paklaidas dėl rankinio matavimo

3. Pateikdami užsakymą užpildykite teisingą adresą, pašto kodą ir telefono numerį. Priešingu atveju jūsų siuntinys negali būti pristatytas!

4. Jei turite klausimų, susisiekite su mumis dėl laiko skirtumo, galbūt mes negalime jums atsakyti iš karto.mes jums atsakysime kuo greičiau, kai būsime prisijungę.geriausi linkėjimai

5. Jei jums reikia pritaikymo ar didelių kiekių, susisiekite su mumis .mes suteiksime jums geriausią kainą. (Ačiū ir tikiuosi, kad laimingai apsipirkote.

📲 susisiekite su mumis 1. Jei jums reikia pritaikyti dekoratyvinius paveikslus pagal savo pageidavimus, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba

2.Jei turite kitų klausimų, pirmiausia pasikonsultuokite ir į visą informaciją bus atsakyta per 24 valandas. Mūsų įprastas darbo laikas yra nuo 9:00 iki 18:30 nuo pirmadienio iki penktadienio (išskyrus valstybines šventes).

📦 Pristatymo sąlygos 1. Visi šios parduotuvės produktai buvo oficialiai patikrinti, o visi produktai yra fiziniai. Būkite tikri, kad įsigysite.

2. Jūsų produktas bus išsiųstas per 3–5 darbo dienas nuo mokėjimo gavimo, o stebėjimo informacija paprastai atnaujinama per 24–72 valandas.

3. Pateikus užsakymą, paprastai užtrunka nuo 10 iki 45 dienų.Muitinės formalumai ir transportavimo greitis pirkėjo šalyje lemia, ar jo atvykimo greitis yra greitesnis, ar vėluoja. Prašau suprasti.

4. Dėl tam tikrų šalių muitų politikos gali būti nustatyti tarifai. Mes nesame atsakingi už muitus. Muitinio įforminimo procedūras atlikite patys.

5. Atsiimdami prekes atkreipkite dėmesį į patikrinimą. Jei pastebėsite, kad pakuotė pažeista arba įranga sugadinta, atsisakykite pasirašyti už pakuotę ir kuo greičiau susisiekite su mumis. Mes taip pat reikalaujame, kad pirkėjas pateiktų laivybos kompanijai žalos įrodymus, pateiktų įrodymus apie produkto sugadinimą, įrodytų, kad pakuotė buvo pažeista atvykus, ir tada mes vėl galime reikalauti kompensacijos iš laivybos kompanijos. Priešingu atveju mes nepriimsime jokių kompensacijų pretenzijų. Prašau suprasti.

💰 Grąžinimas ir grąžinimas 1. Kaip atsakingas pardavėjas, jei produktas turi defektų, mes garantuojame nemokamą pakeitimą arba visišką pinigų grąžinimą.

2. Galiojimo laikas yra 30 dienų nuo užsakymo pateikimo dienos, todėl, jei randama kokių nors defektų, praneškite mums iš anksto.

3. Jei prekė neatitinka aprašymo arba yra sugadinta transportavimo metu, prašome kuo greičiau

susisiekti su mumis 4. Mes neprisiimame siuntimo išlaidų už grąžinimus, atsiradusius dėl asmeninių pirkėjo

priežasčių 5. Grąžintos prekės turėtų būti grąžintos mums nepažeistos per pakuotę su sekimo numeriu.

6. Mums sutikus grąžinti pinigus, pinigai bus grąžinti į pirkėjo sąskaitą originaliu būdu per 3–20 darbo dienų.

✅ Atsiliepimai 1.Jūsų atsiliepimai ir DSR mums yra labai svarbūs, mes priklausome nuo savo reputacijos ir klientų pasitenkinimo, kad pasisektų.

2,Jei jums patinka mano daiktai, palikite man gerą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių DSR įvertinimą,Mes padarysime tą patį už jus.

3, Jei mes nepateikėme jums pakankamai priežasties dėl 5 žvaigždučių įvertinimų kiekviename DSR, prieš pateikdami balus, praneškite mums, kaip galime pelnyti jūsų 5 žvaigždučių įvertinimą, mes dirbsime su jumis, kad išspręstume bet kokią problemą.

  • Piniginės ilgis : long
  • Piniginės : Standartinės piniginės
  • Stilius : Atsitiktinis
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Lytis : MOTERYS
  • Interjeras : Pastabų skyrius, kortelės laikiklis
  • Pagrindinė medžiaga : Lakinė oda
  • Uždarymo tipas : užtrauktukas
  • Pamušalo medžiagos tekstūra : dacron
  • CN : Guangdongas
  • pamušalo medžiaga : Poliesteris
  • funkcija : Atsparus dilimui, apsauga nuo vagystės, Išplečiamas, storable, Apsaugos nuo vagystės šepetys
  • Raštas : vientisa spalva
  • Rašto tipas : Kietas
  • Populiarūs elementai : Siuvimo siūlai
  • elemento tipas : Piniginė
  • medžiagos kokybė : PU oda
  • Prekės ženklas : MiFuny
  • Medžiagos sudėtis : dacron

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias