Sandėlyje

Automobilio stiklo alyvos plėvelės valiklis Efektyvus dėmių šalinimas ir defektų taisymas Langų valiklis automobiliui Priekinis stiklas skaidrus

(0)
€6.54 €8.18
Prekės kodas: w7263
Kategorijos: Car Wash & Maintenance
Spalva:

Pilnas aprašymas

Priverskite savo automobilį spindėti kaip naujas naudodami mūsų langų valiklį! Mūsų formulė atkuria stiklo švarą ir blizgesį, tuo pačiu pagerindama akinimą ir atsparumą dilimui. Puikiai tinka jūsų automobilio priekiniam stiklui valyti, mūsų gaminys yra paprastas naudoti ir paliks jūsų stiklą krištolo skaidrumo.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Glass Oil Film Remover

Talpa: 30ml, 100ml

Svoris: 45g, 128g

dydis:

30 ml: 11 * 3.2cm / 4.3 * 1.26inch

100 ml: 16.5 * 7cm / 6.5 * 2.7inch

Pakuočių sąrašas:

1* Automobilio priekinio stiklo purškiklis

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Oil Film Remover: Atsisveikinkite su negražia alyvos plėvele ant automobilio lango naudodami mūsų galingą formulę, kuri greitai ir efektyviai pašalina alyvą, nešvarumus ir vandens dėmes.Lengvai atkurkite stiklo aiškumą ir blizgesį.

2. Patobulintas aiškumas: pagerinkite savo vairavimo patirtį pagerindami saugumą ir komfortą, nes mūsų automobilio stiklo alyvos plėvelės valiklis užtikrina aiškų matymą pašalindamas alyvos plėvelę ir susikaupusius nešvarumus. Tai padidina stiklo šviesos pralaidumą ir atspindžiui, kad būtų užtikrintas saugesnis ir patogesnis džiovinimas

3. Patobulintas stiklo patvarumas: Šis produktas gali efektyviai pašalinti alyvos plėvelę ir įbrėžimus ant stiklo paviršių, padidinti stiklo atsparumą dilimui ir vandeniui bei užtikrinti aiškų ir sklandų jūsų automobilio matymą.

4. Lengvas naudojimas: gaukite putojantį švarų automobilio stiklą neplaudami. Apipurkškite ir nuvalykite mūsų automobilio stiklo alyvos plėvelės valikliu, kad pasiektumėte lengvų ir laiką taupančių rezultatų. Daugiau jokių nuobodžių rutinų, tik paprastas ir novatoriškas sprendimas krištolo skaidrumo blizgesiui.

5.Platus naudojimo spektras: Nesvarbu, ar tai jūsų namų langas, veidrodis, stiklinis stalviršis ar automobilio priekinis stiklas, šis produktas gali efektyviai pašalinti alyvos plėvelę ir nešvarumus, palikdamas skaidrius ir be dryžių paviršius.

  • Prekės tūris : Automobilių valiklis
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias