Sandėlyje

Sporto žymėjimo juosta Sporto grindų aikštelės žymeklis Lauko žymėjimo juosta Atsparus oro sąlygoms ir matoma sporto salės grindų juosta futbolui

(0)
€3.63 €5.19
Prekės kodas: w6947
Kategorijos: Team Sports
Spalva:

Pilnas aprašymas

Ši aukštos kokybės žymėjimo juosta puikiai tinka futbolo aikštėms. Standartinis jo plotis užtikrina tikslų žymėjimą, o didelio sukibimo klijų dizainas tvirtai laikosi. Galite patogiai reguliuoti linijos padėtį, jei reikia tiksliems matavimams. Pagaminta iš aukščiausios klasės medžiagų, ši juosta sukurta taip, kad tarnautų ilgai.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Sport Court Tape

Spalva: Oranžinė/Geltona

Medžiaga: pluošto audinys + klijai

Atributas: stadiono logotipo juosta

Ilgis: apie 20m / 65.6ft

Plotis: apie 50mm / 2in

Grynasis svoris: apie 280g

Svoris su pakuote: apie 280g

Pakuočių sąrašas:

Sporto aikštelės juosta * 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Atsparus dilimui: mūsų lauko žymėjimo juostos pasižymi puikiu atsparumu atšiauriems lauko elementams dėl puikios medžiagų sudėties. Nepriklausomai nuo oro sąlygų, pasikliaukite mūsų juostomis, kad jos išliktų tvirtos ir funkcionalios ilgesnį laiką, todėl galite efektyviai ir patikimai pažymėti bet kokioje lauko aplinkoje.

2. Patobulintas saugumas: Mūsų žymėjimo juosta skatina stadiono saugumą, nes pagerina linijų matomumą. Juosta atitinka atitinkamus reglamentus ir standartus ir yra aiškių spalvų, tinkamų įvairiai lauko veiklai. Mėgaukitės lengvu žymėjimu naudodami mūsų patikimą ir patvarią juostą.

3. Ilgalaikis ir tvirtas: Ši lauko ženklinimo juosta yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, kuri gali atlaikyti nusidėvėjimą dėl pėsčiųjų eismo, lietaus, sniego ir saulės poveikio. Jis turi aukštą sukibimo klijų dizainą, kuris užtikrina tvirtą ir ilgalaikį ant aikštelės paviršių.

4.Lengvas montavimas: supaprastinkite stadiono valdymą naudodami mūsų sporto aikštelės juostą.Mūsų lauko žymėjimo juostos leidžia lengvai pritvirtinti linijas prie bet kokių sporto aikštelės paviršių ir prireikus koreguoti jų padėtį. Mėgaukitės be rūpesčių montavimu ir išmontavimu, suteikdami patogumo planuojant renginius.

5. Plačiai taikoma: naudokite mūsų lauko žymėjimo juostą, kad sukurtumėte tikslius ir patvarius vietos žymėjimus įvairiems kamuoliukų žaidimams. Tinka lauko aikštelėms, įskaitant futbolą, krepšinį, tenisą ir kt. Ši juosta yra atspari oro sąlygoms, lengvai užklijuojama ir nuimama, taip pat padidina jūsų varžybų ir treniruočių kursų efektyvumą.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias