Sandėlyje

Nešiojamas dušo krepšys 5 galonų stovyklos dušas Stovyklos dušas Saulės dušas Kempingo dušo krepšys su žarna ir dušo galvute žygiams

(0)
€11.11 €16.33
Prekės kodas: w498033
Kategorijos: Camping & Hiking
Spalva:

Pilnas aprašymas

Mūsų kempingo dušo krepšys užtikrina subtilų ir minkštą vandens srautą, yra patvarus ir nėra lengvai deformuojamas. Patogumui jame yra žarna, dušo galvutė ir maišytuvas, jis puikiai tinka savarankiškam vairavimui, žvejybai, medžioklei, maudynėms paplūdimyje ir kt. Lengvas ir kompaktiškas, galite lengvai supakuoti jį į kuprinę kitam nuotykiui.

Specifikacijos:

Medžiaga: PVC

Talpa: 5 galonai / 20 litrai

Gaminio dydis: 48 cm ilgio, 47 cm pločio, 31 cm siauro, vamzdžio ilgis 49 cm

Svoris: 520g

Maksimali temperatūra: 113 ° F (45 ° C)

Naudojimo galimybės: stovyklavimas, kelionės, laipiojimas, žygiai pėsčiomis, savarankiškas vairavimas, žvejyba ir kt.

Funkcija: saulės šildymas, reguliuojamas vandens srautas

Savybės: ekologiškas, patvarus, lengvas ir lengvai nešiojamas

Pakuočių sąrašas:

Saulės dušo krepšys*1vnt

Žarna*1vnt

Dušo galvutė*1vnt

Kablys*1vnt

Nata:

Dėl apšvietimo efektų ir filmavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašau suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Didelė talpa: mūsų saulės dušo krepšys, galintis pasigirti 5 galonų / 20 litrų didele talpa ir švelniu vandens srautu, užtikrina malonesnę dušo patirtį.

2. Patikima medžiaga: Pasilepinkite šiltu lauko dušu su mūsų saulės dušo krepšiu. Geba šildyti vandenį iki 113F 45C vos per 3 valandas saulės spindulių. Pagamintas iš kieto PVC, jis atsparus deformacijai, yra visiškai saugus ir ekologiškas.

3. Lengva valdyti: Su įjungimo / išjungimo reguliuojamu jungikliu vandens valdymui, šis saulės dušo krepšys puikiai tinka plauti kūną, veidą, rankas, indus ar net automobilius. Įrengta žarna, dušo galvutė, maišytuvas ir kablio diržas, kad būtų lengva pakabinti.

4.Platus pritaikymas: Šis saulės dušo krepšys tinka įvairioms lauko pramogoms, įskaitant stovyklavimą, keliones, kopimą į kalnus, žygius pėsčiomis ir kuprines. Tai puikiai tinka tiems, kurie mėgsta tyrinėti puikų lauką.

5. Patogu nešiotis: Šis saulės dušo krepšys yra lengvas ir kompaktiškas, todėl galite lengvai jį nešiotis kelionėje. Galite patogiai įsidėti į kuprinę ir mėgautis gaiviu dušu bet kada ir bet kur.

  • Tipas : Žibintuvėlis
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias