Sandėlyje

Universalus dulkių žarnos adapteris 3 dydžių drėgnas sausas dulkių siurblys dulkių siurbliui

(0)
€13.17
Prekės kodas: w493297
Kategorijos: Electric Deep Fryers
Spalva:

Pilnas aprašymas

Universalus dulkių žarnos adapteris 3 dydžių drėgnas sausas dulkių siurblys dulkių siurbliui

3 dydžiai vakuuminės žarnos; Nuo 1-3/8inch iki 1-1/4inch, 2-1/2inch iki 1-1/4inch , nuo 1-1/4inch iki 1-3/8inch iki 1-1/2inch, dėl to jūsų dulkių siurblys gali turėti daugiau šepetėlių pasirinkimo, patenkinti skirtingus jūsų poreikius kasdieniame valyme ir tinka daugumai dulkių.

kurį žarnos keitiklis gali susieti su kitais mažesniais įrankiais ar priedais, kad suteiktų jums platų pritaikymą ir palengvintų bei pagreitintų kasdienį valymo darbą.

Nereikia jokių papildomų įrankių, tiesiog įkiškite žarnos galą į adapterį, kad užbaigtumėte montavimą. Jums patogu pakeisti žarnos skersmenį pagal savo poreikius, taupant prieš tai sandarinimo juostele problemas.

Patvari medžiaga: šie dulkių siurblio žarnų reduktoriai yra pagaminti iš kokybiškos plastikinės medžiagos, lengvi, patvarūs ir stabilūs, lengvai pritaikomi, nelengvai sulaužomi ar sugadinami, kuriuos galite pritaikyti ilgą laiką.

Jūs gausite 6 vienetus šlapios arba sausos vakuuminės žarnos keitiklio su 3 skirtingais stiliais, tinkamu kiekiu ir įvairiais stiliais, suteikiančiais platų pasirinkimą skirtingoms progoms ir atitinkančius pakeitimo poreikius.

spalva:Juoda

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

6 x Žarnos adapteris

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias