Sandėlyje

skirta VIVO T2 PRO 5G (2023) Kuprinė Juosmuo Krepšys Nailonas suderinamas su Ebook, planšetinis kompiuteris - Juoda

(0)
€32.16
Prekės kodas: w4921
Kategorijos: Cellphones & Telecommunications
Spalva:

Pilnas aprašymas

DFV mobile - Kuprinė Juosmuo Rankinė per petį Nailonas suderinamas su Ebook, planšetiniu kompiuteriu ir VIVO T2 PRO 5G (2023) - Juoda

- VIDAUS PRIEMONĖS: 26,00 x 17,00 x 5,0 cm // IŠORINĖS PRIEMONĖS: 26,0 cm x 16,5 cm x 6,0 cm // Suderinamas su: Ebook planšetinis kompiuteris GALAXY TAB / MI PAD / MEDIAPAD / iPAD Pro mini / LENOVO TAB / SURFACE GO

- Jei nemėgstate kišenėse nešiotis piniginės, išmaniojo telefono ar piniginės, mūsų rankinės per petį ir rankinės yra puikūs aksesuarai, kad jums visada būtų patogu.

- Turime modelius su keliais skyriais su užtrauktuku ir magnetiniu užsegimu, vieta išmaniajam telefonui, planšetiniam kompiuteriui, piniginei, raktams, akiniams nuo saulės ir kt. ... su metalinėmis detalėmis ... Labai išskirtinis ir elegantiškas pasirinkimas.

- Keli skyriai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, tokių kaip sintetinė oda ir nailonas. Naudokite jį kaip fanny pakuotę arba kryžminį krepšį. Ir jūs visada eisite į madą, kad ir kur eitumėte.

- Jei nemėgstate kišenėse nešiotis piniginės, mobiliojo telefono ar piniginės, mūsų krepšiai per petį ir "fanny" krepšiai yra puikūs aksesuarai, kad jums visada būtų patogu. Turime modelius su keliais skyriais su užtrauktuku ir magnetiniu uždarymu, vieta išmaniajam telefonui, planšetiniam kompiuteriui, piniginei, raktams, akiniams nuo saulės ir kt. su metalinėmis detalėmis ... Labai išskirtinis ir elegantiškas pasirinkimas.

Keletas skyrių, pagamintų iš aukštos kokybės medžiagų, tokių kaip sintetinė oda ir nailonas. Naudokite jį kaip fanny pakuotę arba kryžminį krepšį. Ir jūs visada eisite į madą, kad ir kur eitumėte.

- Mano parduotuvėje rasite daugiau aksesuarų savo mobiliajam telefonui: VIVO T2 PRO 5G (2023) , arba paklauskite manęs el. paštu!

  • Kilmė : ES(kilmė)
  • Prekės ženklas : DFVmobile
  • suderinamas prekės ženklas : VIVO T2 PRO 5G (2023)
  • Funkcijos : Plaunamas
  • Tipas : Crossbody Case
  • Dizainas : Nenurodyta

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias