Sandėlyje

KARŠTA! 20vnt 2 colių santvaros o spaustukai, aliuminio scenos šviesos spaustukai santvarai, 220 LB LED par šviesos spaustukai 48-51 mm OD vamzdžiui / vamzdžiui

(0)
€60.53 €112.09
Prekės kodas: w4747
Kategorijos: Lights & Lighting
Spalva:

Pilnas aprašymas

Siūlome nuolaidą dideliems kiekiams. Kviečiame susisiekti su mumis!

KARŠTAS! 20 vnt 2 colių santvaros o spaustukai, aliuminio scenos šviesos spaustukai santvarai, 220 LB LED par šviesos spaustukai 48-51 mm OD vamzdžiui / vamzdžiui

[Premium Material] scenos žibintų santvaros o spaustukai, pagaminti iš aukščiausios kokybės aliuminio lydinio 6061 medžiagos, saugūs ir patvarūs su reguliuojama rankenėle, tinka daugumai šviestuvų.

[Tinka santvarų dydžiai] Tinka santvaros vamzdis arba vamzdis: 2 colių / 48-51mm OD, sunkūs spaustukai Maksimali keliamoji galia: 220 svarų / 100 kg.

[Unikalus kietasis kaištis] Santvaros spaustukas su 2 unikaliu tvirtu kaiščių dizainu, kuris yra tvirtesnis ir ilgesnis paskutinis naudojimas!

[Lengvas montavimas] Srieginio varžto skersmuo yra 10 mm, greitai ir lengvai montuojamas arba nuimamas, visiškai apvyniokite santvarą, kad būtų užtikrintas didesnis saugumas ir stabilumas.

[Pakuotė] 20 pakuočių scenos šviesos spaustukai, Tinka judėti galvos spindulio vietoje, led par šviesoje, LED efekto šviesoje ir kituose DJ apšvietimo įrenginiuose.

Spalva:sidabras

Medžiaga: metalas

Pakuote sudaro:

20 x klipai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie mus

Prašome tikėti mūsų klientų aptarnavimo personalo lojalumu ir gebėjimu tvarkyti. Negalima lengvai pateikti neigiamo vertinimo ir blogų atsiliepimų žvaigždžių . Kadangi vertinimas negali keistis ,grįžtamasis ryšys negali pasikeisti, Mes turime bendrauti ir suprasti vienas kitą.

Apie mokėjimą

Jei atlikdami mokėjimą susiduriate su kokia nors problema, susisiekite su "www.sakiaigmps.lt" klientų aptarnavimo centru ir paprašykite pagalbos:

Apie atsiliepimus:

1. Atidžiai patikrinkite pakuotę ir prekę, kad įsitikintumėte, jog nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų arba nesate visiškai patenkinti savo paketu, nedvejodami pirmiausia susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Mes išspręsime problemą, kad jus patenkintume.

3. Jei nėra problemų, palikite mums 5 žvaigždučių teigiamą atsiliepimą.

Jūsų patvirtinimas yra didžiausia mūsų motyvacija ! ! !

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias