Sandėlyje

Moteriški auskarai Auskarai Rankų darbo gėlių ausų spaustukas Kalnų krištolas Perlai Naktinio klubo "Masquerade Balls" aksesuarai Cosplay vakarėlis

(0)
€4.18 €6.43
Prekės kodas: w464197
Kategorijos: Jewelry & Accessories
Spalva:

Pilnas aprašymas

Moteriški ausų rankogalių auskarai Putojantys ausų kabliukai Gėlė Nepradurtas ausų segtukas naktiniam klubui Masquerade Balls Cosplay vakarėlis

Aprašymas:

Funkcijos:

1. Procesas: Išskirtinis procesas gali veiksmingai užkirsti kelią produkto išblukimui ir pagerinti gaminio blizgesį bei atsparumą dilimui.

2. Kokybiška medžiaga: Putojančių gėlių ausų spaustukas pagamintas iš kokybiško lydinio ir cirkonio medžiagos, be švino ir nikelio, hipoalergiškas, išbandytas, jums nereikia jaudintis dėl odos sudirginimo ir bėrimo.

3. Ekologiškas dizainas: Ekologiška medžiaga gali išlaikyti testą ES ir Amerikoje.Ausų spaustukai yra sukurti taip, kad juos būtų lengva nuimti ir pritvirtinti, ir jie ilgą laiką stabilūs, nepažeidžiant ausų.

4. Kelios progos: Gėlių ausų spaustukai tinka įvairioms progoms, naujas dizainas ir išskirtinis apdirbimas parodo jūsų unikalų temperamentą, tiek formalų, tiek atsitiktinį, jie suteiks jums žavesio, pritrauks visų dėmesį ir taps spindinčiu veikėju.

5. Garantinis aptarnavimas: Jei turite kokių nors problemų, nedelsdami susisiekite su mumis, mes padėsime jums jas išspręsti kuo greičiau.

Pasergėti:

Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo vaizdo dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto

Prašome leisti 1-3 cm nuokrypį dėl rankinio matavimo

Aprašymas:

Medžiaga: lydinys ir cirkonio akmenys

Dydis: 10 * 15cm

Komplektą sudaro:

1*Auskarai

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Metalas
  • metalų tipas : Geležies lydinys

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias