Sandėlyje

Universalus silikonas "Pasidaryk pats" formos Formos Virvės mazgas Muilo formos Silikoninė medžiaga "Pasidaryk pats" amatų įrankiai "pasidaryk pats"

(0)
€1.87 €2.49
Prekės kodas: w463352
Kategorijos: Jewelry & Accessories
Spalva:

Pilnas aprašymas

Funkcijos:

OOTDTY

Lengvai padarykite gražų trijų gijų mazgą naudodami mūsų silikonines formeles. Šios formos, puikiai tinkančios "pasidaryk pats" entuziastams ir kūrėjams, leidžia pademonstruoti savo kūrybiškumą.

Pagamintos iš kokybiškos silikoninės medžiagos, mūsų formos yra atsparios karščiui ir lengvai valomos. Gerai suprojektuota konstrukcija užtikrina patogų išmontavimą ir lengvą gatavo

pašalinimą Šios formos, tinkamos "pasidaryk pats" mėgėjams, entuziastams ir amatų pamokų studentams, suteikia daugybę galimybių kurti pritaikytas

Nesvarbu, ar namuose, ar amatų dirbtuvėse, ar jų metu, mūsų formos gali būti naudojamos dekoravimui, dovanojimui ir šventinėms šventėms. Leiskite savo vaizduotei bėgti ir atnešti šilumą ir bet kokiai progai.

Ištirkite galimybes gaminti su mūsų universaliomis silikoninėmis formomis.Išlaisvinkite savo meninę pusę ir mėgaukitės pasitenkinimu kurdami unikalius, kurie sužavės ir pradžiugins visus aplinkinius.

Specifikacijos:

Medžiaga: silikonas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą sudaro:

1x silikono forma

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm paklaidas dėl rankinio matavimo.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

  • Medžiaga : silikonas
  • Prekės ženklas : Angelady

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias