Sandėlyje

Pritūpęs stovas daugiafunkcis štangos svorio kėlimas Sporto salė Hantelių lentynos Pagrindinis Sporto salė Suoliukas Suoliukas Presas Hantelių lentynos Stovai 600Lbs

(0)
€129.64 €172.86
Prekės kodas: w4536
Kategorijos: Fitness & Body Building
Spalva:

Pilnas aprašymas

【Heavy Duty Steel Construction】: reguliuojamas pritūpimo stovas pagamintas iš 2*2 colio storio sunkaus plieno vamzdžio. Patobulintas rėmas suteikia papildomo stabilumo ir palaikymo iki 600 svarų, labai tvirtas ir stabilus. Milteliniu būdu padengta apdaila visiškai nerūdys . Su saugos fiksavimo sistema jums lengviau reguliuoti aukštį ir užtikrinti savo saugumą.

【Saugumo palaikymas】: Pagrindas yra H formos ir jį nėra lengva apversti. Pagrindiniame rėme naudojamas 2 * 2inch storio kvadratinis vamzdis padidina viso svorio stabilumą ir yra tvirtesnis nei įprastas pagrindas.namų pritūpimo stovo kojos yra aprūpintos neslidžiais dangteliais, kad būtų išvengta grindų pažeidimo ir padidintas saugumas.

【Daugiafunkcinis fitnesas】: Štangos štangos preso stovas turi 2 štangos laikymo lentynas ir gali būti naudojamas su kita sporto salės įranga, tokia kaip štangos, hanteliai ir svorio suoliukas. Daugiafunkcis dizainas leidžia lengvai atlikti įvairius pratimus, įskaitant štangos spaudimą, pečių presą, pritūpimą, viršutinius keltuvus ir dar daugiau, leidžiantį namuose mankštinti rankas, abs, kojas, krūtinės raumenis, leisti jums sveiką ir tobulą figūrą.

【Reguliuojamas aukštis】: Reguliuojamas štangos stovas su 6 aukščio reguliavimo lygiais, tiek aukštis, tiek plotis yra reguliuojami. Stovas svyruoja nuo 50"-57" aukščio ir 35,1"-41,8" pločio, aSureguliuokite dėmelius, kad jie atitiktų jūsų ūgį , o įvairūs deriniai gali lengvai patenkinti visos šeimos mankštos poreikius.

【Safe & Secure】: Norėdami pridėti šį reguliuojamą pritūpimą ir suoliuko saugumą bei stabilumą, naudojame aukštos kokybės metalines veržles su vidinėmis neslystančiomis poveržlėmis. Riešutams pritvirtinti naudokite du veržliarakčius. Veržlės negali būti visiškai priveržtos rankomis.

  • Tipas : Štanga
  • Kilmė : US(kilmė)

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias