Sandėlyje

Pora pirštinių Ranka, laikanti ranką pirštinės Draugystės pirštinės Pora pirštinių, laikančių rankas Žieminės pirštinės 1 gabalo pirštinės

(0)
€3.62 €5.17
Prekės kodas: w448237
Kategorijos: Cycling
Spalva:

Pilnas aprašymas

"Likite šilti, laikydami rankas su mūsų išskirtinėmis ir mielomis poros pirštinėmis. Dėl juokingo ranką laikančio dizaino šios pirštinės puikiai tinka prie jūsų žiemos aprangos. Žiemą vėl nepajusite šalčio su mūsų aukštos kokybės medžiaga.

Specifikacijos:

Pavadinimas: couple Christmas gloves

Medžiaga: rokerio aksomas

Produkto dydis: (apytiksliai) 28,5 * 24 cm / 11,22 * 9,45 colio

/(apytiksliai)15 * 21cm / 5.91 * 8.27 colių

Pakuočių sąrašas

Pora pirštinių rankos laikymas *1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Romantiška ir šilta: Šios poros žieminės pirštinės yra skirtos poroms ar geriausiems draugams, norintiems sukurti romantišką atmosferą ir leisti vienas kitam mūvėti šiltas pirštines rankoms laikyti. Jie yra minkšti, jaukūs ir patvarūs, yra įvairių spalvų ir dydžių, kad atitiktų jūsų pageidavimus.

2. Paprasta ir elegantiška: išlikite šilti ir romantiški su poros žieminių pirštinių 1 dalies dizainu, jungiančiu atskiras pirštines.Išskirtinis ir mielas dizainas leis jums ir jūsų partneriui jaukiai ir bendrauti šaltu oru.

3. Pasirinkta medžiaga: suvyniota į minkštą purtyklės vilną, mūsų pora žieminių pirštinių garantuoja neprilygstamą šilumą ir komfortą. Aukštos kokybės medžiaga yra švelni jūsų odai ir apsaugo jus nuo šalto oro. Jūs nenorėsite jų nuimti. Taip jaukiai pamiršite, kad žiema.

4.Poros ryšys: Išsiskirkite iš minios su šiomis poros pirštinėmis. Juokingas ranką laikantis dizainas leidžia išlaikyti rankas šiltas laikant rankas, sukuriant intymų ryšį. Unikalus dizainas ir išreikšta šiluma sukuria nepamirštamą žiemą.

5.Stilingas papildymas: Užbaikite savo žiemos išvaizdą su šiomis poromis pirštinėmis, puikiai tinkančiomis prie bet kokios aprangos. Suteikite savo drabužių spintai stiliaus ir elegancijos, tuo pačiu išlaikydami rankas šiltas ir jaukias.Būtinas aksesuaras, kuris sustiprins jūsų mados pojūtį ir papildys jūsų drabužį.

  • Medžiaga : gelio skystas silikonas
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias