Sandėlyje

Dantų dygimo žaislai šuniukams Pliušiniai šuniukų kramtomieji žaislai mažiems šunims Dantų dygimas Animacinis filmas Ėriuko forma Pliušinis žaislas naminiams gyvūnėliams atsipalaiduoti Ramina

(0)
€5.38 €10.76
Prekės kodas: w447905
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Aprašymas:

Šie juokingi girgždantys šunų žaislai su sunkiai atspariamu raukšlėto popieriaus garsu bus puikūs žaislai bendrauti su šunimi ir padės daugiau mankštintis bei atsipalaiduoti.

Specifikacijos:

Medžiaga: pliušinis

Dydis: apie 24 * 20cm / 9.45 * 7.87 in

Svoris: apie 70g

Pakuočių sąrašas:

1 * pliušinis žaislas

su dantimis Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. [ Pliušinis žaislas su dantimis ] Reguliarus žaidimas padeda pašalinti dėmes nuo dantų išvaizdos, Šuniukų dantų dygimo žaislai gali ištaisyti jų kramtymo įpročius, specialiai sukurti masažuoti dantis, kai šunys įkando, purto, mėto ar kramto.

2. [ Universalus dizainas ] Sumažins jų vienatvės ir nuobodulio jausmą, šuniuko dantys žaislai efektyviai sprendžia agresyvaus elgesio problemas, girgždėdami, kad patenkins natūralius jūsų šuns instinktus.

3. [ Naminių gyvūnėlių dresūros žaislas ] Geras naminių gyvūnėlių dresūros žaislas "Puppy Toys for Teething" neleidžia jūsų augintiniui kramtyti baldų, sodrių spalvų, tai yra pasirinkimas daugiau naminių gyvūnėlių savininkų.

4. [ Lengvai valomas ] Šuniuko kramtomieji žaislai dantims yra labai lengvai valomi, apsaugo jūsų šuns sveikatą po valymo ir gali būti plaunami rankomis arba dedami į skalbimo mašiną.

5. [ Tinka dovanų dovanojimui ] Su dviem lokio ir ėriuko dizainais, šunų dantų žaislai yra žavingos formos, puikiai tinkantys kaip dovana šunų savininkams, puikiai tinkantys kaip gimtadienio ar atostogų dovana.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Vilna
  • Tipas : Šunys
  • yra išmanusis įrenginys : no
  • žaislų tipas : Girgždantys žaislai
  • rinkinio tipas : no

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias