Sandėlyje

Nerūdijančio plieno nugaros draskyklė Teleskopinis įbrėžimas Nugaros draskyklė Masažuoklis Grandiklis Prailginamas teleskopinis niežėjimas Sveikatos nulaužimas

(0)
€2.86 €4.08
Prekės kodas: w446028
Kategorijos: Beauty & Health
Spalva:

Pilnas aprašymas

Funkcijos:

1. Šis nugaros draskyklė gali teleskopuoti nuo 8.27 colio iki 22.83 colio.Išplėskite jį, kad patenkintumėte niežėjimo poreikį, ir įtraukite, kad būtų lengviau laikyti.

2. Kačių nagų formos įbrėžimo galva, miela ir juokinga. Lokio nago formos galva nėra pernelyg aštri, suteikia gerą įbrėžimą.

3. Šis nugaros nagas pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kad būtų užtikrintas pasikartojantis naudojimas.

4. Ištraukiamos rankenos konstrukcija kompaktiškam saugojimui. Pakankamai mažas, kad būtų galima lengvai nešiotis, lengvai telpa automobilyje, nešiojamojo kompiuterio krepšyje, stalčiuje, rankinėje ir kt.

5. Tai būtina smagi programėlė kasdieniame gyvenime. Šis teleskopinis nugaros draskyklės paketas yra puiki dovana jūsų šeimai ir draugams. Geriausia dovana visokiems festivaliams.

Specifikacijos:

100% visiškai nauja kokybė

Prekės pavadinimas: Nerūdijančio plieno ištraukiamas vartuvas

Medžiaga: nerūdijantis plienas + minkšta guma

Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Dydis:Kaip parodyta

paveikslėlyje Komplektą sudaro:

1 x Nerūdijančio plieno ištraukiamas varnelė

Nata:

1.Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Prašau atleisti 1 cm / 0,39 "-3 cm / 1,18" matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

  • Prekės ženklas : Jiauting
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias