Sandėlyje

Įkrovimo laikiklis "Dyson V12" ploniems dulkių siurblio priedams Įkrovimo sieninis kabantis stovas Prailginimo laikiklis

(0)
€16.97 €25.70
Prekės kodas: w438966
Kategorijos: Electric Deep Fryers
Spalva:

Pilnas aprašymas

Įkrovimo laikiklis "Dyson V12" ploniems dulkių siurblio priedams Įkrovimo sieninis kabantis stovo prailginimo laikiklis suderinamas:Prijungimo stotis suderinama su "Dyson V12" plonu dulkių siurbliu.

Tvirtas laikiklis: Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, ypač sunkus. Turi didelę laikomąją galią ir leidžia jai nenukristi ir nelengva sulaužyti.

Pakaba yra perforuota ir pritvirtinta prie sienos, ją galima įkrauti laikant pagrindinį įrenginį, taip pat galima laikyti 2 mažas siurbimo galvutes. Pakaba yra pakaba, įkroviklis yra įkroviklis, o pakabą reikia naudoti kartu su įkrovikliu (atkreipkite dėmesį, kad pats pakabukas negali būti įkrautas).

Sutaupykite vietos: sieninis laikiklis, skirtas laikyti "Dyson" delninius kompiuterius ir priedus, lengvai sutvarkykite priedų netvarką. Taip pat gali įkrauti delninį ant doko, pati doko stotis NĖRA įkraunama.

Lengvas montavimas: sieninio laikiklio rinkinys su varžtais, įdėkite doko stotelę į norimą padėtį ir pritvirtinkite varžtais į sieną.

Suderinamas su modeliu:

skirta "Dyson V12 Slim

" spalva: pilka

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

1 x skirta "Dyson" prijungimo įkrovimo stotelei

2 x varžtai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias