Sandėlyje

elektrinis dviračio nykščio droselio kabelis 3 kaiščio kištuko jungtis elektrinis dviratis vandeniui atspari linija 10.8cm prailginimo kabelis nykščio droseliui

(0)
€1.02 €1.86
Prekės kodas: w437256
Kategorijos: Cycling
Spalva:

Pilnas aprašymas

Šis elektrinio dviračio jungties kabelis yra plačiai suderinamas ir gali būti naudojamas užtikrintai. Jis išjungia variklį ir yra su prailginimo kabeliu, kad būtų galima lengvai prisijungti. Puikiai tinka dovanoti su kitomis šventinėmis dovanomis.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Elektrinis dviračio prailginimo kabelis

Svoris: 6g

Produkto dydis: apie 10.8 cm / 4.25 colių

Medžiaga: ABS + guma

Pakuočių sąrašas:

1 * Elektrinis dviračio nykščio droselio kabelis

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Platus suderinamumas: Šis el. dviračio prailginimo kabelis sujungia įvairius jūsų elektrinio dviračio komponentus, tokius kaip pavarų jutiklis, nykščio droselis, pasukimo droselis, ekrano kabelis, stabdžių jutiklis, el. dviračio stebulės variklis ir elektroninis stabdys.

2.Atsparus oro sąlygoms patogumas: mūsų "Ebike" prailginimo kabelio dvigubo galo vandeniui atsparus kabelis užtikrina nuoseklų ir saugų ryšį net ir atšiauriomis lauko sąlygomis. Turėdamas IP66 reitingą ir nuo -40 iki 85 temperatūros diapazoną, šis patvarus kabelis puikiai tinka lietingai ar šaltai aplinkai.

3. Perjungimo jutiklis: Mūsų "Ebike" prailginimo kabelis pagerina jūsų apsaugos sistemą išmaniuoju jutikliu, kuris perjungia maitinimą arba išjungia variklį perjungimo metu.

4. Reklamuojamas ryšys: be vargo išplėskite savo el. dviračio kabelio pasiekiamumą naudodami mūsų plačiai pritaikomą el. dviračio prailginimo laidą, kuris veikia su dauguma elektrinių dviračių.

5. Nuostabi dovana: mūsų "ebike" prailginimo laidas leidžia lengvai prijungti įvairius priedus, todėl tai puikus aksesuaras tiems, kurie mėgsta dviračius ir nuotykius lauke.Idealus pasirinkimas kaip gimtadienio ar kita šventinė dovana, jūsų draugai tikrai įvertins šio laido universalumą.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias