Sandėlyje

Dviračio priekinio vamzdžio krepšys 2L daugiafunkcinis ritininio krepšio maišelis su petnešėle organizacijai Jojimo reikmenys Dviratininko įranga

(0)
€10.80 €15.44
Prekės kodas: w429102
Kategorijos: Cycling
Spalva:

Pilnas aprašymas

Šis dviračio rėmo krepšys yra puikus aksesuaras bet kuriam dviračių sporto entuziastui. Jį lengva stabiliai pritvirtinti lipniais dirželiais ir turi kryžminę elastinę virvę, kad galėtumėte saugiai laikyti savo daiktus. Su galimybe naudoti jį kaip krepšį per petį arba pritvirtinti prie dviračio kaip vairo krepšį, jis yra universalus ir praktiškas. Idealiai tinka nešiotis pinigines ir kitus smulkius daiktus kito važiavimo metu.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Multifunctional waterproof car bag

Medžiaga: PVC spaustuko tinklelis

Talpa: apie 2L

Dydis: apie 24.5 * 9.6cm / 9.65 * 3.78inch

Savybės: didelė talpa / visiškai atsparus vandeniui / greitas išmontavimas / gali pakabinti galinius žibintus / universalus

Pakuočių sąrašas:

1vnt* Daugiafunkcinis vandeniui atsparus dviračio krepšys

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Nice Craftsmanship: Patirkite neprilygstamą vandeniui atsparią apsaugą su šiuo dviračio vairo krepšiu.Su visiškai suklijuotomis siūlėmis ir puikiu apdirbimu, lietingomis dienomis jūsų vidiniai daiktai išlieka sausi.

2. Didelė saugykla: būkite organizuotas kelyje su keliais dviračio vairo krepšio skyriais. Didelė jo 2L talpa užtikrina saugią piniginių, raktų, mobiliųjų telefonų, lūpų dažų ir kt. Saugyklą.

3. Greitas montavimas: Mūsų dviračio vairo krepšys užtikrina montavimo procesą be streso su saugiais lipniais dirželiais. Mėgaukitės stabiliu važiavimu be lengvo blaškymosi.

4. Patogus valdymas: sklandžiai tvarkykite būtiniausius daiktus keliaudami su mūsų dviračio vairo krepšiu. Kryžminė elastinė virvė leidžia užsisegti skėtį ar šlapius drabužius, o horizontalus užtrauktukas viršuje leidžia lengvai pasiekti daiktus.

5. Puikus kompanionas: Šis dviračio vairo krepšys yra puikus sprendimas vežtis būtiniausius daiktus kelyje.Paverskite jį pasiuntinio krepšiu, krepšiu per petį, juosmens krepšiu ar viršutinio vamzdžio dviračio krepšiu, kad patenkintumėte savo poreikius įvairiomis progomis. Važiuokite dviračiu, žygiuokite pėsčiomis ar keliaukite.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Tipas : vairo krepšys
  • modelio numeris : Dviračio priekinio vamzdžio krepšys

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias