Sandėlyje

Naminių šunų bikinių rinkinys Gėlių maudymosi kostiumėlis mažam šuniukui Kačių mados maudymosi kostiumėliai Šunys Maudymosi kostiumėlis Keturių sezonų vakarėlių dėvėjimas Dropshippingas

(0)
€3.96 €7.92
Prekės kodas: w428294
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Funkcijos:

OOTDTY

Naminių gyvūnėlių maudymosi kostiumėlių vakarėlio kostiumas: Mūsų naminių gyvūnėlių gėlių spausdinimo maudymosi kostiumėliuose naudojama odai draugiška medžiaga ir madingas šviežių gėlių atspaudų dizainas, puikiai tinka apsirengti savo mažas namines kates ar šunis pavasarį, vasarą, vakarėliuose ir scenos šou.

Mados mažų šunų maudymosi kostiumėlis: Naminių gyvūnėlių maudymosi kostiumėlis su mados spausdinimu, kuris gali būti naudojamas naminių gyvūnėlių nuotraukų rekvizitams, leidžia aprengti savo mažą augintinį, kates, šunis ir daryti puikias nuotraukas įvairiomis progomis.

Platus pritaikymas: Naminių gyvūnėlių paplūdimio drabužiai su 4 pasirenkamais dydžiais, tinkantys mažiems naminiams šunims, katėms, tokioms kaip pudeliai, meškiukai, bichonas ir kt. svoris neviršija 11 svarų, tik pakuotės pristatymo drabužiai, kiti aksesuarai nuotraukose neįtraukiami.

Odai draugiški naminių gyvūnėlių drabužiai: madingas dizainas ir reguliuojamas kaklo raištelis, nešiokite su lengva ir kvėpuojančia medžiagine medžiaga, pritaikyta ir neleiskite, kad jūsų augintinis jaustų diskomfortą, nėra per ankštas ir lengvas naminių gyvūnėlių nešiojimui.

Pasirinkta medžiaga: Naminių gyvūnėlių maudymosi kostiumėliuose naudojamas minkštas odai draugiškas poliesteris, netoksiškas, atsparus kvėpavimui ir atsparus dėvėjimuisi, patogus naminiams šunims ar katėms dėvėti ir draugiškas jų subtiliai odai.

Specifikacijos:

Medžiaga: poliesteris

Dydžio parinktis: mažas, vidutinis, didelis

Stiliaus parinktis: taškai / ananasai / persikai

Komplektą sudaro:

1x naminių šunų maudymosi kostiumėliai

Nata:

Prašome leisti 1 ~ 2 cm klaidas dėl rankinio matavimo.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : audinys
  • Sezonas : Visi metų laikai
  • CN : Guangdongas

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias