Sandėlyje

Neperšlampamas šunų lova Šunų poilsio kilimėlis Neperšlampamas naminių gyvūnėlių veislyno padas Vandeniui atsparus sulankstomas neslystantis šunų dėžės padas šunims Pakeltos katės

(0)
€19.64 €30.22
Prekės kodas: w424170
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Suteikite paguodos savo pūkuotam draugui! Mūsų kelioninė šunų lova tinka daugumai vidutinių ir didelių šunų, todėl yra jauki vieta kelionėse į kempingą. Pagamintas iš minkštos, patogios medžiagos, jis pasižymi stipriu prisitaikymu ir nebijo sušlapti. Pasiruoškite uodegą vizginančiam geram laikui!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Outdoor Dog Bed

Dydis: apie 58 * 86 cm / 22.83 * 33.85 colio

Audinys: 600D Oxford audinys+PP medvilnė

Spalva: mėlyna, pilka, kava

Pakuočių sąrašas:

Lauko šunų lova * 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patogiai mobilus: sulankstomas nešiojimo dėklas su 2 nailono sagtimis daro šią lauko šunų lovą labai nešiojamą.Jis puikiai tinka vidutiniams ir dideliems šunims ir gali būti patogiai pakabintas ant kuprinės lauko metu. Atsisveikinkite su sunkiomis, sudėtingomis naminių gyvūnėlių lovomis!

2. Neperšlampamos savybės: Mūsų lauko šunų lova yra pagaminta iš 600D Oksfordo medžiagos su PU vandeniui atsparia danga, todėl tai yra patvarus ir patikimas pasirinkimas visoms aplinkos valstybėms. Medžiaga atstumia plaukus ir yra lengvai valoma, užtikrinant, kad jūsų augintinis išliktų patogus ir sausas.

3. Universalus dizainas: patirkite tobulą lauko šunų lovą su paprasta stačiakampe forma ir plokščiais makaronais. Dėl stipraus prisitaikymo jis puikiai tinka šunims, katėms, triušiams ir kitiems gyvūnams, be to, tai yra paaukštintas naminių gyvūnėlių namelis arba kempingo šunų lova.

4. Patobulinta apsaugos nuo slydimo technologija: neleiskite savo pūkuoto draugo lovai pasislinkti. Mūsų lauko šunų lova turi neslystantį apatinį audinį, kuris užtikrina saugumą net ir nelygiame reljefe.Leiskite savo augintiniui ramiai miegoti nuotykių lauke metu.

5. Jaukus ir minkštas: leiskite savo pūkuotam kompanionui patogiai naudotis mūsų lauko šunų lova.Pagaminta iš itin jaukaus audinio, jūsų augintinis patirs jaukų miegą tiek viduje, tiek lauke. Puikiai tinka stovyklavimui, žygiams pėsčiomis ar tiesiog poilsiui, jį lengva nešiotis ir suteikia jaukią oazę jūsų keturkojui draugui.

  • svoris : 751g
  • yra išmanusis įrenginys : no
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Tipas : Šunys
  • Raštas : Kietas
  • funkcija : ekologiškas
  • modelio numeris : Lauko šunų lova
  • Medžiaga : Šilkas
  • elemento tipas : Lovos antklodės
  • Skalbimo stilius : Rankų plovimas

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias