Sandėlyje

Šunų skrynios laikiklis lauke Naminių gyvūnėlių kuprinės laikiklis Patogus ir kvėpuojantis šuo Priekinė kuprinė Naminių gyvūnėlių priedai Naminių gyvūnėlių šunų krepšys

(0)
€22.20 €44.40
Prekės kodas: w4205
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Šunų skrynios laikiklis lauke naminių gyvūnėlių kuprinės laikiklis Patogus ir kvėpuojantis šuo Priekinė kuprinė Naminių gyvūnėlių priedai Augintinio šuns krepšys

Pardavimo taškai:

1. Patogi kelionė: su minkštu ir pliušiniu audiniu šis naminių gyvūnėlių kuprinės laikiklis užtikrina patirtį be įbrėžimų, todėl kiekviena išvyka yra patogus ir saugus nuotykis jūsų augintiniui.

2. Patogus dizainas: Šoninėse kišenėse yra daug vietos raktams ir kitiems smulkiems daiktams, naminių gyvūnėlių skanėstams ar žaislams ir net jūsų mobiliajam telefonui. Dėl to naminių gyvūnėlių kuprinės laikiklis yra patogus ir praktiškas kasdieniam naudojimui.

3. Patogus ir saugus: mėgaukitės lengvu augintinio glostymu ir stebėjimu bet kuriuo metu su mūsų saugiu ir stabiliu naminių gyvūnėlių kuprinės laikikliu, skirtu mažiems ir vidutiniams pūkuotiems draugams iki 4 kg. Dėvėkite jį ant krūtinės, kad jūsų kompanionas būtų arti kiekvieno nuotykio.

4. Universalus ir madingas: Šis naminių gyvūnėlių kuprinės laikiklis tinka kiekvienai progai, pavyzdžiui, vaikščioti, apsipirkti, keliauti. Jis turi stilingą ir gražų dizainą, kuris papildo jūsų drabužius. Jis taip pat turi paprastą kuprinės formą, kurią lengva nešiotis ir laikyti.

5. Idealiai tinka lauko savininkams: pasiimkite savo pūkuotą draugą bet kur su šiuo patogiu ir universaliu naminių gyvūnėlių kuprinės laikikliu. Puikiai tinka mažiems šunims ir katėms, įskaitant Čihuahua, Pudelį ir Jorkšyro terjerą, taip pat triušius ir kitus mažus gyvūnus.

Desc ription:

Nešiokitės savo pūkuotą draugą stilingai su mūsų pliušinio audinio šunų nešyklės kuprine. Patogi ir praktiška, ši kuprinė leidžia lengvai nešiotis mažą šunį ar katę ant krūtinės. Dėl paprastos kuprinės formos jis puikiai tinka keliaujantiems naminių gyvūnėlių savininkams. Suteikite savo augintiniui komfortą, kurio jis nusipelno kitame nuotykyje.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Pet Backpack Carrier

2. Medžiaga: flanelė

3. Spalva: rožinė, pilka

4. Produkto dydis: apie 28 * 16 * 26cm / 11.02x6.29x10.23inch

5. Svoris: apie 650g

6. Tinka augintiniams iki 4 kg

Pakuočių sąrašas:

Naminių gyvūnėlių kuprinės laikiklis *1

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų daikto ir paveikslėlyje parodyta spalva gali turėti niuansų.

2. Dėl rankinio matavimo gali būti produkto dydžio tolerancija.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : PLUOŠTAS
  • elemento tipas : Dviračių laikikliai
  • Tipas : katės
  • Uždarymo tipas : STRING

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias