Sandėlyje

Auto automobilių padangų vožtuvų dangteliai Automobilių metalinis hermetiškas sandariklis Padangų vožtuvo dangteliai Automobilio ratas Universalus stilius Garų dangtelis dviračio paspirtukui

(0)
€2.43 €4.87
Prekės kodas: w339424
Kategorijos: Wear Parts
Spalva:

Pilnas aprašymas

Ženklelių taškai:

1. Neprilygstamas saugumas: Užtikrinkite, kad padangų slėgis išliktų pastovus ir išvengtumėte oro nutekėjimo naudodami mūsų automobilio padangų vožtuvo dangtelius. Viduje yra guminė tarpinė, todėl nereikia jaudintis dėl žemo padangų slėgio ar plokščių padangų. Jie puikiai pakeičia pamestus ar pažeistus padangų dangtelius ir pasižymi puikiu sandarinimo efektu.

2. Ypač atsparus: pagamintas iš aukštos kokybės metalo, mūsų automobilių padangų vožtuvų dangteliai puikiai apsaugo nuo erozijos, rūdžių ir pažeidimų. Šie dangteliai yra sukurti taip, kad tarnautų ilgai ir garantuotų ilgalaikį veikimą, užtikrinantį, kad jūsų transporto priemonės padangų vožtuvai ir toliau veiktų optimaliai.

3. Platus naudojimas: Užkertant kelią purvo, nešvarumų ir dulkių kontaktui su padangų vožtuvo kotais, šie automobilių padangų vožtuvų dangteliai užtikrina saugų motociklų, dviračių, automobilių, sunkvežimių ir įvairių kitų transporto priemonių važiavimą. Mėgaukitės kelione be streso.

4. Puikus apdirbimas: Mūsų automobilių padangų vožtuvų dangteliai buvo puikiai apdirbti, kad būtų sukurta tobula apdaila, sumažinanti įbrėžimus ir užtikrinanti sklandžią išvaizdą. Glaisto technologijos procesas ir patogus sukibimas užtikrina maksimalų patvarumą ir funkcionalumą.

5. Lengvas ir greitas valdymas: Mūsų automobilių padangų vožtuvų dangteliai yra greitas ir paprastas sprendimas jūsų padangų priežiūros poreikiams. Naujoviškas griovelio dizainas leidžia lengvai priveržti ar nuimti rankomis, taupant laiką ir pastangas, nereikalaujant įrankių.

Aprašymas:

Laikykite padangas tinkamai pripūstas šiais didelio stiprumo automobilių padangų vožtuvų dangteliais. Sklandi jų išvaizda papildo visas transporto priemones ir apsaugo nuo oro nutekėjimo, taupydama jūsų laiką ir pastangas. Tinka ir kitoms transporto priemonėms!

Specifikacijos:

1. Produkto medžiaga: metalas

2. Produkto dydis: 1 dydis tinka visiems

3. Produkto spalva: juoda; sidabras; raudonas

pakavimo sąrašas:

4* Automobilių padangų vožtuvų dangteliai

Nata:

1. Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Metalas
  • modelio numeris : Automobilių padangų vožtuvų dangteliai

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias