Sandėlyje

28vnt Tušti pakabukai Raktų pakabukas "Pasidaryk pats" gaminimo rinkinys Sidabriniai ovalūs stačiakampiai Ruošiniai Žymos Aliuminio tuščias štampavimo žyma Pakabukai Charms

(0)
€13.77 €19.68
Prekės kodas: w334620
Kategorijos: Jewelry & Accessories
Spalva:

Pilnas aprašymas

Produkto dydis: Tuščias pakabuko raktų pakabukas, yra dviejų stilių, ovalo formos aliuminio pakabuko dydis yra 19x15x1,3 mm (0,75x0,6x0,05 colio), stačiakampio aliuminio pakabuko dydis yra 50x29x3mm (1,97x1,15x0,12 colio) ), po 14 kiekvieno stiliaus.

Medžiaga: Tuščias štampavimo pakabukas pagamintas iš aliuminio, kuris yra tvirtas ir patvarus, gali būti naudojamas ilgą laiką, turi gerą paviršiaus poliravimo efektą ir turi unikalų blizgesį bei tekstūrą.

Lengva naudoti: Šie tušti pakabukai yra maži, judrūs ir labai patogūs naudoti, metaliniai pakabukai yra supakuoti į skaidrią plastikinę dėžutę, kad būtų išvengta įbrėžimų, taip pat lengva laikyti ir rūšiuoti, kad būtų išvengta praradimo.

Universalios programos: Pakabukai ir padalinti šokinėjimo žiedai yra labai universalūs papuošalų gamybai, karoliai, apyrankės, auskarai, kulkšnys ir kiti "pasidaryk pats" projektai, leidžiantys pasitelkti vaizduotę.

pasidaryk pats kūrybiniai įrankiai: Šios tuščios etiketės yra labai poliruotos, lygios ir lengvai naudojamos, jas galima lengvai antspauduoti, galite jas dažyti mėgstama spalva arba antspauduoti.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Medžiaga : Metalas
  • elemento tipas : Papuošalų radiniai
  • CN : Guangdongas
  • Prekės ženklas : Beebeecraft

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias