Sandėlyje

Sieninė bokso mašina Sieninis montavimas Apšvietimo bokso mašina Be perforavimo mankštos įrankis marmuro medžio masyvo ir plytelių sienoms

(0)
€26.72 €38.18
Prekės kodas: w2480
Kategorijos: Fitness & Body Building
Spalva:

Pilnas aprašymas

Atnaujinkite savo bokso žaidimą naudodami mūsų "Intelligent Boxing Target".Su 1–9 lygio sudėtingumo nustatymais ir 2–5 lengvais smūgio režimais jis užtikrina sudėtingą treniruotę pradedantiesiems ir profesionalams. Tai nėra lengva nukristi ir gali būti pakabinta ant plytelių sienos. Be to, galite paleisti bet kurią dainą, kad padidintumėte motyvaciją.

Specifikacijos:

Gaminys: Smart Music Boxing Target

Medžiaga: ABS

Produkto dydis: (apytiksliai) 37 * 38 * 6.5cm/14.57 * 14.96 * 2.56 colių

Svoris: apie 1.5kg

Pakuočių sąrašas:

1vnt.* Elektroninės muzikos bokso mašina

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengva įdiegti: atnaujinkite savo namų sporto salę naudodami "Wall Mount Music Boxer".Prisijungia prie telefono ir leidžia pasirinkti grojimo sąrašą treniruotei su muzika. Nereikia gręžti, lengva montuoti. Išmanusis taikinys padeda treniruotis kaip profesionalas, neišmušant jokių skylių sienoje.

2. Maksimalus stabilumas: Dėl pažangios odai draugiškos medžiagos ir didelės laikomosios galios, mūsų sieninis muzikos boksininkas užtikrina neprilygstamą stabilumą. Galite laisvai reguliuoti smūgio greitį, kad muzika būtų sklandi. Itin stipri lipni jėga užtikrina, kad įranga išliks vietoje ir nenukris nuo sienos net energingų treniruočių metu.

3.Jump Mode: Įtraukite savo vaiką į mūsų sieninio laikiklio muzikos bokserį.Naudodami reguliuojamus greičio lygius nuo 1 iki 9, tėvai gali pasirinkti geriausią ritmą savo vaikui. Šuolių režimai meta iššūkį jūsų vaiko ištvermei, tuo pačiu sustiprindami tėvų ir vaikų sąveiką.

4.Fun ir fitnesas: pasiruoškite smagiai treniruotei su mūsų "Wall Mount Music Boxer".Šviesos režimo funkcija leidžia pasirinkti 2–5 įspūdingus režimus, paverčiant pratimą linksma šeimos veikla, išlaikant formą ir laikantis ritmo.

5. Plačiai naudojamas: Mūsų sieninis muzikos boksininkas skirtas montuoti ant įvairių tipų sienų, įskaitant medžio masyvą, marmurą ir plyteles. Galite lengvai jį nustatyti savo miegamajame, gyvenamajame kambaryje ar vonios kambaryje ir mėgautis aukštos kokybės garsu, kad ir kur būtumėte.

  • Prekės ženklas : liilaimic
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias