Sandėlyje

CHUNGHOP RM991 Smart Universal Remote Control daugiafunkcinis mokymosi nuotolinio valdymo pultas, skirtas televizoriui / TXT, DVD CD, VCR, SAT / CABLE ir A / C

(0)
€17.01 €25.76
Prekės kodas: w2354
Kategorijos: Remote Controls
Spalva:

Pilnas aprašymas

1. Tai naujas universalus nuotolinio valdymo pultas su LCD ekranu ir mokymosi funkcija.

2. Po paprasto nustatymo jis gali valdyti daugelio rūšių infraraudonųjų spindulių buitinius elektros prietaisus, tokius kaip televizorius / TXT, DVD, CD, VCR, SAT / CABLE ir A / C (oro kondicionierius) ir kt.

3. Jis turi daugybę funkcijų: mokymosi funkcija, nuolatinės atminties funkcija, makroinstrukcijų funkcija, klavišų perdavimo funkcija, laikrodžio funkcija, žadintuvo funkcija, klavišų garsinio signalo funkcija, foninio apšvietimo funkcija, voLume bendrinimo funkcija, silpna akumuliatoriaus užuominos funkcija ir gamyklinių nustatymų funkcijos atkūrimas .ect

4. Tai lengva valdyti ir praktiška, tai puikus kombinuoto nuotolinio valdymo pulto pasirinkimas daugelio rūšių buitiniams elektros prietaisams ir pamestų ar sugadintų nuotolinio valdymo pultų pakeitimas.

Tipas: Kombinuotas nuotolinio valdymo pultas

derinys: tinka TV / TXT, DVD, CD, VCR, SAT / CABLE ir A / C

Galia: 3*AAA

Perdavimo atstumas: 8 (m)

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS

Dydis: 22x5x2.5cm

Pakuote sudaro:

1* Nuotolinio valdymo pultas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • Belaidis ryšys : WIFI
  • Naudojimas : Universalus

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias