Sandėlyje

5PCS Vaikų skaičiavimo praktikos bloknotas Įvairios permutacijos ir derinys praktikuojantiems vaikus mokyklai

(0)
€18.28 €26.12
Prekės kodas: w21487
Kategorijos: Educational Equipment & Supplies
Spalva:

Pilnas aprašymas

5PCS Vaikų skaičiavimo praktikos bloknotas Įvairios permutacijos ir derinys praktikuojantiems vaikams mokyklai Produkto savybės: [Pagerinti matematikos įgūdžius]: Šis žodinio skaičiavimo praktikos bloknotas suteikia įvairias permutacijas ir derinius, kad vaikai galėtų praktikuoti savo gebėjimą spręsti matematikos uždavinius. Skaičių mokymo ritinėlių rinkinys: reguliuojami skaičiai, švelnus valcavimas, galite laisvai sujungti 5100 matematinių problemų per 1-100. Komplekte yra 1 organizatoriaus krepšys, 2 lentos rašikliai ir 1 ištrinamas audinys. Šis klasės raštinės reikmenų rinkinys yra smagi ir prasminga dovana jūsų vaikui ar draugo vaikui!

[Ergonomiškas dizainas]: Jis pasižymi ergonomiška forma, todėl jį patogu naudoti, tuo pačiu užtikrinant, kad vaikai galėtų efektyviai lavinti savo problemų sprendimo įgūdžius.

[Matematikos uždavinių įvairovė]: Bloknote yra įvairių matematikos uždavinių ir iššūkių, kurie padeda vaikams lavinti problemų sprendimo, pagrindinių matematikos operacijų ir duomenų analizės įgūdžius.

[Nėra popieriaus ar skaičiuotuvo]: Šis bloknotas yra puikus būdas vaikams lavinti ir praktikuoti savo matematikos įgūdžius nenaudojant popieriaus ar skaičiuotuvo.

[Linksma ir saugi aplinka]: Naudodamiesi žodinio skaičiavimo praktikos bloknotu, vaikai gali mokytis ir praktikuoti matematiką linksmoje ir saugioje aplinkoje.

Spalva: Balta

Medžiaga: ABS

Pakuote sudaro:

5 x Sudėties ir atimties dvejopos paskirties aritmetinė lenta

10 x lentos žymekliai atsitiktinėmis spalvomis

5 x Nešiojamas vilnos krepšys su atsitiktine spalva

5 x Šluostė (Atsitiktinė spalva, nepriimkite nurodytos spalvos.)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias