Sandėlyje

Kalėdinių apyrankių gaminimo rinkiniai su karoliais,pakabukais,karoliukais,Charms String Fit For Bracelets Pasidaryk pats amatas

(0)
€8.30 €15.08
Prekės kodas: w2050
Kategorijos: Jewelry & Accessories
Spalva:

Pilnas aprašymas

Kalėdinių apyrankių gaminimo rinkiniai su karoliais,pakabukais,karoliukais,Charms String Tinka apyrankėms Pasidaryk pats amatas

[Dovana mergaitėms] Tobulos apyrankių gaminimo dovanos mergaitėms vaikams, "Charms Craft" reikmenys yra puikūs papuošalų atradimai jūsų žavesiui, pakabukui, apyrankei, karolių pakabukams.

[8–12 metų mergaitėms] Mūsų papuošalų gamybos rinkinys "Crafts" tinka 8-12 metų mergaitėms. Ir žaislai 5-7 metų mergaitėms. Tuo tarpu "pasidaryk pats" žavesio apyrankių gaminimo rinkiniai yra puiki dovana 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 metų mergaičių gimtadieniams, vakarėliams, Kalėdoms.

[Skatinkite vaizduotę ir kūrybiškumą] Mes kuriame produktus, kurie padeda sužavėti vaikų vaizduotę ir įkvepia juos priimti savo unikalumą.

[Tobuli papuošalų gamybos žavesiai] Viskas, ko jums reikia viename, nieko neliko, nebereikia bėgioti po aparatūros parduotuves bandant rasti papuošalų reikmenų rinkinį. Merginos gali pasidaryti "pasidaryk pats" aksesuarus ir žaisti su draugais.

spalva:kaip parodyta

Medžiaga: lydinys + derva

Pakuote sudaro:

1 x Apyrankių gamybos rinkiniai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Pagrindinis akmuo : KRISTALAS
  • prekės svoris : 300
  • sertifikatas : no
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • metalų tipas : NĖRA

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias