Sandėlyje

Ateivių galvos lipdukai Svetimos galvos automobilio lipdukai ir lipdukai Vandeniui atsparus didelio intensyvumo naktinis matomumas Atspindintis lipdukas šalmams

(0)
€3.43 €6.87
Prekės kodas: w1527
Kategorijos: Drive Elements
Spalva:

Pilnas aprašymas

Aprašymas:

Atspindintys lipdukai, pasižymintys geru sukibimu, ilgu tarnavimo laiku ir geru atspindinčiu efektu. Tuo pačiu metu automobilio lipdukas naktį veikia kaip įspėjimas ir puošia jūsų automobilį kaip saugaus atstumo įspėjimas.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Reflective Car Sticker

Produkto tipas: automobilių lipdukai, saugos įspėjamieji lipdukai, automobilių dekoravimo lipdukai

Medžiaga: PVC

Spalva: balta/raudona/žalia/geltona/oranžinė

Dydis: apie 7.24X5.27inch / 18.4x13.4cm

Kiekis: 1

Nata:

Dėl rankinio matavimo leiskite 1–3 mm paklaidą. Prieš siūlydami įsitikinkite, kad jie neprieštarauja.

Dėl skirtingų monitorių skirtumų vaizdas negali būti tikroji elemento spalva.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Ilgas tarnavimo laikas】Mūsų šviesą atspindintis automobilio lipdukas pagamintas iš PVC medžiagos, kuri yra atspari vandeniui ir karščiui.Lipdukas yra puikios kokybės ir išskirtinis meistriškumu, kuris užtikrina ilgą atlikimo laiką.

2.【Saugos įspėjimas】Svetimos galvos lipdukai veikia kaip priminimas užtikrinti naujų vairuotojų saugumą. Kadangi lipdukas padidins atspindintį efektą esant silpnam apšvietimui ar važiuojant naktį, kad būtų užtikrintas saugumas.

3.【Sukurkite pasitikėjimą savimi】Šviesą atspindintys lipdukai sumažina jūsų nervingumą ir padidina pasitikėjimą kelyje. Nes netoliese esantys motociklininkai nutols nuo jūsų arba padidins atstumą, kaip ragina buferio magnetai.

4.【Nereikia jokių įrankių】Įdiegti lengva! Lengvas montavimas tiesiog nulupant ir klijuojant klijus ant nugaros. Nuvalykite ir nusausinkite tikslinius paviršius prieš užklijuodami šviesą atspindinčius ateivių galvos automobilio lipdukus.

5.【Platus pritaikymas】Atspindintys lipdukai gali būti naudojami kūno apdailai, gaubtui ir bagažinei.Lipdukai prideda stilingą jūsų automobilio dekoraciją, todėl jis yra žavingas ir įspūdingas.

  • elemento ilgis : 0.0inch
  • Lipdukų išdėstymas : Visas kūnas
  • elemento plotis : 0.0inch
  • elemento aukštis : 0.0inch
  • elemento skersmuo : 0.0inch
  • modelio pavadinimas : Atspindintys ateivių galvos automobilio lipdukai
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias