Sandėlyje

Odos priežiūros aliejus Odos aliejus su lanolinu ir palmių vašku 70g odos aliejaus odos minkštiklio balno aliejus odai

(0)
€5.09 €10.18
Prekės kodas: w1476
Kategorijos: Household Merchandises
Spalva:

Pilnas aprašymas

odinis batų kondicionierius yra švelnus ir efektyvus sprendimas jūsų odiniams batams. Jis gali prasiskverbti į odos pluoštą ir sumažinti odos nusidėvėjimą bei senėjimą. Jis taip pat gali ištaisyti įbrėžimus, įtrūkimus, išblukimą ir kitus pažeidimus, atsiradusius dėl naudojimo ar poveikio. Tai paprasta ir patogu naudoti, tiesiog užtepkite ploną sluoksnį ir nuvalykite perteklių. Jūsų odiniai batai vėl atrodys nauji ir blizgūs.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Leather maintenance oil

Specifikacijos: 70g

Spalva: juoda, bespalvė, ruda

Naudojimas: stiklinimas, priežiūra, drėkinimas, spalvų papildymas, minkštinimas

Pakuočių sąrašas:

1 x Odos alyvos kondicionierius

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Švelnūs ingredientai: Šis odos aliejaus kondicionierius pagamintas iš jonų, lanolino ir palmių vaško, kuris gali išlaikyti jūsų odos daiktus minkštus ir blizgius. Jis yra švelnus ir nedirginantis, todėl jį saugu naudoti.

2.Odos gaiviklis: Šis produktas gali atkurti natūralų jūsų odos daiktų, tokių kaip sofos, batai, piniginės ar paltai, grožį ir tekstūrą. Jis gali giliai maitinti odos pluoštus, prailgindamas odos tarnavimo laiką ir suteikdamas jai sklandžią išvaizdą.

3. Neperšlampama plėvelė: Šis odinis alyvos kondicionierius gali pagerinti ir prailginti odą, efektyviai apsaugodamas nuo dulkių ir dėmių. Jis taip pat gali sudaryti vandeniui ir dulkėms atsparią plėvelę, kuri sumažina odos nusidėvėjimą ir senėjimą.

4. Atkurkite odą: Naudodami šį odinį aliejinį kondicionierių galite atkurti originalią odos gaminių spalvą ir tekstūrą, padarydami juos lygesnius ir ryškesnius. Tai taip pat padeda nustatyti įbrėžimus, įtrūkimus, išblukimą ir kitus trūkumus, parodydama savo elegantišką skonį ir temperamentą.

5.Lengvas pritaikymas: Šią odos priežiūros alyvą labai patogu naudoti, tereikia ant švarių odinių paviršių švaria šluoste ar kempine užtepti pagrįstą jo kiekį. Tai akimirksniu sušvelnins ir atgaivins jūsų odos dirbinius.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias