Sandėlyje

10 vnt 3,8cm mini panardinami vandeniui atsparūs LED žibintai su nuotolinėmis arbatos žvakėmis Daugiaspalvė liepsnojanti lempa Vazos baseino tvenkinio apdaila

(0)
€22.23
Prekės kodas: w14140
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

10 vnt 3,8cm mini panardinami vandeniui atsparūs LED žibintai su nuotolinėmis arbatos žvakėmis Daugiaspalvė liepsnojanti lempa Vazos baseino tvenkinio apdaila

Produkto savybės:

Galia: 1W, jis yra ryškus, bet tik vienas vatas, Taupykite energiją

Matmenys: 3.8CM

Neperšlampamas lygis: IP67

LED šaltinis: 3vnt SMD5050+ 2vnt SMD 2835

Maitinimo šaltinis: įmontuotos

2vnt keičiamos CR2450 baterijos IR nuotolinio valdymo pultas: įdėtos

CR2032 diskinių elementų baterijos Atsargiai:

Įsitikinkite, kad tinkamai ir sandariai užsukite dangtelį pagal laikrodžio rodyklę, prieš įmesdami jį į vandenį.

* Kai baterija išsikrauna, lemputės lieka įstrigusios raudonai, jei nebepersijungia spalvos ir nuotoliniu būdu sustabdomas darbas, tada pakeiskite akumuliatorių.

Komplekte yra:

10 x panardinami LED žibintai

2 x 21 klavišų IR nuotolinio valdymo pultai

Baterijos yra pridedamos ir keičiamos

Pardavėjo politika

Kokybės įsipareigojimas:

Mūsų tikslas – su jumis daryti ilgus darbus. Mes garantuojame, kad mūsų produktai atitiks šiuos bendruosius kokybės standartus:

Tiksli informacija ir aprašymai

Mes tiekiame produktus, kurie yra savybės, funkcionalumas ir specifikacijos, atitinkančios aprašymus ir pakuotes.

Mes stengiamės pateikti vartotojo vadovus ir aiškias instrukcijas tinkama anglų kalba.

Standartų laikymasis

Mes stengiamės parduoti tik tuos produktus, kurie atitinka bendruosius galios, saugos ir kitus standartus.

Grąžina:

Tikimės, kad mūsų produktai gali jus patenkinti, kad ir kas būtų, mes palaikome 1 savaitės grąžinimą.

Kai gausite prekes, jei nesate visiškai patenkinti, susisiekite su mumis tiesiogiai, mes rasime jums geriausią sprendimą. Mes tikime, kad komunikacija gali išspręsti bet kokią problemą.

Laivybos:

1. Užsakymai paprastai išsiunčiami per 24–48 valandas po užsakymo informacijos gavimo ir patvirtinto apmokėjimo.

2.Pristatymas paprastai trunka nuo 4 iki 7 darbo dienų FEDEX, DHL, 15–45 dienų pašto siuntimui.tačiau gali užtrukti ilgiau (priklausomai nuo muitinės ir laiko, pvz., Kalėdų pašto vėlavimų ir kt.).

3.Atsižvelgiant į svorį ir tūrį ir siekiant išvengti vėlavimo dėl muitinės atliekamų peržiūrų, produktai gali būti padalyti į daugiau nei vieną pakuotę. Todėl bus pateiktas daugiau nei vienas stebėjimo numeris, po vieną kiekvienam paketui.

Darbo laikas:

GMT+8: 9:00AM - 9:00PM internetinė paslauga Jums.

Neprisijungę, palikite mums žinutę, netrukus jums atsakys, kai grįšite į darbą.

LINKIU LAIMĖS!

  • Galia : 1W
  • Valdomas nuotoliniu būdu : Kiekviename pakete yra 2vnt infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo pultai. Galite pasirinkti 13 skirtingų spalvų ir 4 spalvų keitimo programas (Flash/Strobe/Fade/Smooth). Galite valdyti vieną atskirą šviesą arba skirtingų spalvų ar tos pačios spalvos žibintų grupę.
  • Baterija maitinama : Maitinamas 2vnt CR2450 baterijomis. Trigubas baterijos veikimo laikas nei įprastų CR2032 baterijų. Pasiūlykite didelę apšvietimo srovę. Taigi jis visada yra ryškesnis nei kiti. Baterijos gali veikti daugiau nei 36 valandas nuosekliai. Baterijos keičiamos.
  • Platus taikymas : Puikiai tinka centrinėms dalims, vaza, tvenkiniai, baseinai, žuvų rezervuarai, Akvariumai, ledo kibirai ir pan. Tikrai atmosferos šviesos vestuvėse, Party, Valentino diena ir kiti įvykiai. Su kabančiu kabliu apačioje, galite naudoti ir žibintų apšvietimui.
  • Kilmė : žemyninė Kinija
  • 100% atsparus vandeniui : Povandeniniai LED arbatos žibintai yra IP67 atsparūs vandeniui, jis gali būti 100% atsparus vandeniui, sandariai prisukant žibintus. Puikus pelėsių įrankių dizainas yra atsparus vandeniui. Po to sandariai pasukite dangtelius, O žiedas bus įtrauktas į rezervuotą tarpą. NĖRA NUOTĖKIO PAVOJAUS.
  • Tipas : žuvis
  • Plotis : 38mm
  • Prekės ženklas : KITOSUN
  • Kištuko tipas : CN kištukas
  • Fixure : vandenyje
  • PUIKI ATMOSFERA : Led povandeniniai žibintai, valdomi nuotolinio valdymo pultu su skirtingomis spalvomis ir režimais. Puikiai tinka apšviesti vazas ir bet kokį vandens pripildytą stalo centrinį elementą. Tai gali sukurti puikią atmosferą viduje ir lauke, kai vakarojate su šeima ar draugais.

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias