Sandėlyje

2X Tualetinio popieriaus krepšelis- 3 pledai Rotango tualeto vonios kambario laikymo organizatoriaus krepšelis- papuošalų kosmetikos laikymo krepšelis

(0)
€20.88 €26.11
Prekės kodas: w1395
Kategorijos: Home Storage & Organization
Spalva:

Pilnas aprašymas

APLINKOS LAIKYMO KREPŠELIS:Austas krepšys yra austas iš rotango, jame nėra BPA, jis turi patogią tekstūrą, gali būti perdirbamas, yra saugus ir ekologiškas.

TVIRTAS LAIKYMO INDAS: Šis sandarus rankomis austas raštas padidina bendrą krepšelio tvirtumą ir dizainą. Dėžutė su 3 skyriais tinka bet kokiai aplinkai. Jis yra atsparus oksidacijai, vandeniui ir vabzdžiams, todėl ilgą laiką gali būti atsipalaidavęs.

DYDIS: puikus dydis, gali būti patalpintas visame vonios kambaryje arba miegamajame.

DAUGIAFUNKCINĖ BUITINĖ DAIKTADĖŽĖ: Tinka tualetiniam popieriui, kosmetikai, žaislams, monetoms, raktams ir kitiems smulkiems daiktams laikyti. Krepšys gali būti dedamas virš tualeto arba lentynos, arba ant tualeto laikymo stovo. Tinka jūsų miegamajam, vonios kambariui, svetainei, spintai ar bet kuriai namo vietai.

spalva: ruda

Medžiaga: bambuko austi

dydis: 32x12x10cm

Pakuote sudaro:

2 x Tualetinio popieriaus krepšelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias