Sandėlyje

Suspaudimo maišai kelioninėms kuprinėms Neperšlampamiems daiktams maišas Atsparus dilimui 210D nailono audinys Plyšimui atsparus palapinės daiktų maišas

(0)
€8.45 €16.89
Prekės kodas: w1376
Kategorijos: Camping & Hiking
Spalva:

Pilnas aprašymas

Aprašymas:

Laikykite savo drabužius sausus ir tvarkingus su šiais suspaudimo maišais stovyklavimui. Jie yra atsparūs dilimui ir stiprūs vandeniui, todėl galite juos naudoti bet kokiu oru. Krepšiai yra reguliuojami, kad tiktų skirtingiems dydžiams. Idealiai tinka stovyklauti, žygiuoti pėsčiomis ar keliauti.

Funkcijos:

Pavadinimas: outdoor multi-purpose miegmaišis compression bag

Medžiaga: 210D nailono brezentas

Spalva: Juoda

Užpildymo dydis (skersmuo * aukštis):

S: 18 * 48 cm / 7 * 18 colių

M: 22 * 53 cm / 8.6 * 20.8 colių

L: 26 * 63 cm / 10 * 24 colių

tomas:

S: 8L

M: 15L

L: 25L

sunkumas:

S: 80g

M: 90g

L: 120g

Instrukcijas:

Nepritvirtinkite tiesiai, pirmiausia turite nuspausti maišą, o tada lengvai pritvirtinti juostą, ji bus patvaresnė ir patogesnė.

Pakuočių sąrašas:

Miegmaišio suspaudimo maišas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patvarus ir draugiškas odai: Šis suspaudimo maišas gali padaryti jūsų miegmaišį lengviau valdomą. Jis gali sumažinti jūsų miegmaišį iki pradinio dydžio dalies, todėl galėsite lengvai jį supakuoti ir nešiotis.

2. Efektyvus vandens barjeras: Pagamintas iš patvaraus ir ripstop nailono audinio, šis suspaudimo maišas suteikia gerą vandeniui atsparų efektą, kad būtų išvengta vandens prasiskverbimo ir jūsų miegmaišis būtų sausas bet kokiu oru.

3.Reguliuojamas ilgis: Naudodami šį miegmaišio suspaudimo maišą, galite lengvai sumažinti miegmaišio tūrį naudodami reguliuojamą elastinės juostos užsegimą. Taip pat galite reguliuoti maišo ilgį, kad tilptų įvairių dydžių miegmaišiai su paprastais susitraukiančiais tvirtinimo elementais.

4. Lengva laikyti drabužius: šis kompresinis maišas leidžia jums sutalpinti miegmaišį ir drabužius mažesniu tūriu. Galite traukti dirželius, kad suspaustumėte maišą ir pašalintumėte papildomą orą.

5.Pagalvių laikymo pagalbininkas: Šiame kompresiniame maiše gali tilpti jūsų miegmaišis, taip pat drabužiai, kepurės ir pirštinės. Be to, galite jį naudoti kaip antklodę ar pagalvę, kai jaučiatės šalti ar pavargę.

  • Ilgis : Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)
  • Tinkami žmonės : Suaugęs
  • Viengubas/dvigubas miegmaišis : Vieno miegmaišio sujungimas
  • Užpildymas : MEDVILNĖ
  • kategorija : Miegmaišio priedai
  • patogi temperatūros skalė : [0°C ~-10°C]
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias