Sandėlyje

Wall Mount Hat Rack Reguliuojamas drabužių organizatorius Akordeono skrybėlių laikiklis Pakabos namų saugojimas ir viešbučio įėjimo organizavimas

(0)
€13.43 €26.86
Prekės kodas: w1164
Kategorijos: Home Storage & Organization
Spalva:

Pilnas aprašymas

Mūsų elegantiška paltų pakaba sienai yra ne tik praktiškas sprendimas, bet ir išskirtinis meno kūrinys, skirtas papuošti jūsų kambarį. Dėl reguliuojamo ilgio ir aukščio jis puikiai tinka bet kokiai erdvei, o drabužių pakabos sieninis laikiklis suteikia papildomo patogumo. Atnaujinkite savo interjerą su šia stilinga ir funkcionalia paltų pakaba.

Specifikacijos:

Medžiagos: mediena

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuočių sąrašas:

1vnt* Sieninio tvirtinimo paltų bagažinė

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Unikalus papildymas: pakabintas ant jūsų sienos, šis sieninis paltų stovas yra unikalus jūsų erdvės priedas. Dėl savo išskirtinio skeleto dizaino jis veikia kaip funkcionali saugykla ir dekoratyvinis meno kūrinys, suteikiantis elegancijos ir stiliaus bet kuriam kambariui.

2.Pakelkite savo namų organizaciją: Mūsų sieninio tvirtinimo paltų lentyna yra ne tik stilingas jūsų namų priedas, bet ir patobulintas praktiškumas, užtikrinantis tvarkingus drabužius ir skrybėles.

3. Naudinga ir praktiška: sureguliuokite šio sieninio stovo ilgį ir aukštį, kad jis atitiktų likusį sienos plotą. Lengvai tvarkykite paltus, skrybėles, šalikus ir dar daugiau, tuo pačiu pridėdami dekoro prie sienų.

4. Tvirtas ir patvarus: Šis sieninis paltų stovas pagamintas iš aukštos kokybės medienos medžiagų, kurių paviršiai yra lygūs ir gali atlaikyti kasdienį naudojimą. Tai patvari drabužių kabykla, kurioje galima laikyti jūsų drabužius.

5. Platus naudojimo spektras: Šis sieninis paltų stovas yra plačiai pritaikomas įvairiose erdvėse, tokiose kaip miegamasis, įėjimas, svetainė, viešbutis ar kolegijos bendrabutis. Jame gali būti jūsų drabužiai, kepurės, šalikai, krepšiai ir kt.

  • Medžiaga : Mediena
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias