Sandėlyje

1Pc Augintinis Žiurkėnas Narvas Namas Kabantis lizdas Papūga Papūga Papūga Budgie Cockatiel šilta lova Žiurkė Hamakas Paukštis Žieminiai žaislai

(0)
€2.76 €3.94
Prekės kodas: w11372
Kategorijos: Pet Products
Spalva:

Pilnas aprašymas

Mūsų papūgos lova pagaminta iš šiltos medžiagos ir skirta taupyti vietą jūsų namuose. Suderinkite jį su savo pageidavimais ir paukščių narvo stiliumi. Lengva valyti, tvirta ir tvirta konstrukcija, užtikrinanti patogų ir saugų jūsų paukščio poilsį. Puikiai tinka bet kuriam papūgos mylėtojui!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Parrot Triangular Nest

Produkto medžiaga: flanelė

Gaminio dydis: 24.5 * 16 * 17.5cm/9.64 * 6.30 * 6.89in

Hipotenuzės ilgis: 20cm / 7.87in

Spalva: pilka, rožinė, mėlyna

Pakuočių sąrašas:

Paukščių hamakas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patvari medžiaga: Šis paukščių hamakas pagamintas iš minkštos ir šiltos vienspalvės medvilnės vilnos, kuri tinka papūgoms, ilgauodegiams fazanams ir kitiems vidutinio dydžio paukščiams, kad jie būtų jaukūs žiemą.

2.Linksmas poilsis: su mūsų trikampio dizaino paukščių hamaku jūsų augintinis turės jaukią ir tvirtą vietą pailsėti ir snausti.Jis pagamintas iš minkšto, kvėpuojančio audinio ir gali būti lengvai pakabinamas narvo viduje, sukuriant žaismingą ir vietą taupančią aplinką.

3.Paukščių komfortas: padidinkite savo plunksnų draugo atsipalaidavimą su mūsų jaukiu hamaku ir lanksčiu derinimu, kad atitiktų jūsų pageidavimus ir paukščių narvo stilių. Suteikite savo paukščiui unikalų ir patogų prieglobstį ir suteikite džiaugsmo jų dienai.

4. Lengvas valymas: užtikrinkite savo paukščių komfortą su mūsų paukščių hamaku, pasižyminčiu lengvai valomomis savybėmis. Plaunamas rankomis ar mašina, jis yra patogus ir higieniškas, be to, nėra kenksmingų medžiagų ir atsparus išblukimui.

5. Patikimas montavimas: Tvirtai pritvirtintas metaliniais griebtuvais ir medvilnine virve, mūsų paukščių hamakas lengvai nenukrenta ir nesugadina. Siūlome saugią ir patvarią erdvę jūsų plunksnų kompanionams pailsėti ir žaisti.

  • Medžiaga : MEDVILNĖ
  • Kilmė : žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Jūsų Krepšelis Tuščias (0)

Jūs neturite prekes jūsų krepšelis tuščias